reklama
kinguś
Nie poddam się
Ja też się melduje.
Teraz to dopiero pustki.
Teraz to dopiero pustki.
majeczka02
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny:-) Niedawno wróciłam z usg. Wszystko jest ok. Dzidzius ma 23,5mm. To 9 tydz i 4 dzień! Termin na 31 pazdziernika
Widziałam serduszko...:-) Zyczę Wam wszystkim takiego widoku...z całego serduszka...
Widziałam serduszko...:-) Zyczę Wam wszystkim takiego widoku...z całego serduszka...
Gratuluję majeczkosuper, ja tez ne moge się doczekac pierwszego USG. Mam nadzieję, ze w czwartek mi zrobiTak bardzo chciałabym wiedzieć czy wszystko jest dobrze...I móc naprawde zacząć się cieszyć...Hej Dziewczyny:-) Niedawno wróciłam z usg. Wszystko jest ok. Dzidzius ma 23,5mm. To 9 tydz i 4 dzień! Termin na 31 pazdziernika
witajcie Kochane ale za wami tęskniłam!! Witam nowe staraczki i zycze owcnych staranek !!
Ja miałam wczoraj problemy z netem ale na szczescie mezul naprawił:-)
Migotka ja cały czas trzymam kciuki !!
kinguś Joannazywanska23 chyba wszystkie sie staraja;-)
Juz widziała wątek grudniówek!! Kto będzie zimową mamusią??
ja bardzo chcę :-)ojj wiecie
lunia83 to dobrze ze rozmowa z szefem pozytywna!
Smacznych kwaśności !!
Majeczko Gratuluję Kochana !! Piękny ktoś sobie siedzi w Twoim brzuszku!!
A jeśli chodzi o przytulanka to my traktujemy co ma byc to będzie i nawet w tym cylu nie wiem dokładnie kiedy były i czy w owu czy nie..
A męzuś bierze żen-szen :-)juz tydzień
A u mnie do testowanka już 5 dni ... a z moich obserwacji sluzu to miałam ok 20 dc taki biały do teraz ehh ja naprawde nie wiem kiedy u mnie ta owulka byla..;-)
Smacznych kwaśności !!
Majeczko Gratuluję Kochana !! Piękny ktoś sobie siedzi w Twoim brzuszku!!
A jeśli chodzi o przytulanka to my traktujemy co ma byc to będzie i nawet w tym cylu nie wiem dokładnie kiedy były i czy w owu czy nie..
A u mnie do testowanka już 5 dni ... a z moich obserwacji sluzu to miałam ok 20 dc taki biały do teraz ehh ja naprawde nie wiem kiedy u mnie ta owulka byla..;-)
kinguś
Nie poddam się
Hej Dziewczyny:-) Niedawno wróciłam z usg. Wszystko jest ok. Dzidzius ma 23,5mm. To 9 tydz i 4 dzień! Termin na 31 pazdziernika
Gratuluje małego człowieczka:-)
kinguś
Nie poddam się
Gratuluję majeczkosuper, ja tez ne moge się doczekac pierwszego USG. Mam nadzieję, ze w czwartek mi zrobiTak bardzo chciałabym wiedzieć czy wszystko jest dobrze...I móc naprawde zacząć się cieszyć...
Wszystko będzie dobrze, czekamy na relacje z usg.
witajcie Kochane ale za wami tęskniłam!! Witam nowe staraczki i zycze owcnych staranek !!
Smacznych kwaśności !!
oj Kasiu bardzo mam smaki na kwaśne...Aż dzisiaj kupiłam sobie 0,5 kg kapustki kiszonej i juz prawie nie ma A za Ciebie kochana trzymam kciuki co by Wam sie udałoNo i żebyś zostałazimową mamusią
reklama
Mam taka nadzieję, ale naczytałam się i nasłuchałam różnych strasznych rzeczy i teraz zawracam sobie nimi głowę...Wszystko będzie dobrze, czekamy na relacje z usg.