Witajcie, to ja też dopisuję się do staraczek 2008 roku, 2007 przeleciał i nic i boję się, że w 2009 roku też będę się dopisywać do listy staraczek. Teraz mam 15 cykl starań, pracuję intensywnie nad fasolką i testowanko planuję na 29 stycznia
reklama
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
loretka, w końcu każdej z nas się uda. Ja jestem w trzecim cyklu starań i już zdązyłam dwa razy się załamać, ale od wczoraj przestałam o tym mysleć, przytulanki z mężem przestałam traktować jako prokreację, ale jako przyjemność tak jak do niedawna i myslę, że to jest klucz do sukcesu.
Wanilia_sky też to sobie ciągle powtarzam - nie myśleć o tym i nie nastawiać się, ale łatwo powiedzieć a trudniej wprowadzić w życie.
Tak to już u mnie jest, że raz tryskam otymizmem i myślę będzie co ma być, by za chwilę zakopać się w kolejnym dole i tak w kółko. Ostatnio robiłam badania FSH i wyszła mi kończąca się rezerwa jajnikowa no i miałam doła. Po czym robiłam usg po CLO i wyszło, że mam dwa jajeczka i tu była chwila optymizmu, a dziś dowiedziałam się, że kolejna kuzynka jest w ciąży i znowu dołek. W poniedziałek mam jeszcze usg może mnie to trochę podniesie.
Tak to już u mnie jest, że raz tryskam otymizmem i myślę będzie co ma być, by za chwilę zakopać się w kolejnym dole i tak w kółko. Ostatnio robiłam badania FSH i wyszła mi kończąca się rezerwa jajnikowa no i miałam doła. Po czym robiłam usg po CLO i wyszło, że mam dwa jajeczka i tu była chwila optymizmu, a dziś dowiedziałam się, że kolejna kuzynka jest w ciąży i znowu dołek. W poniedziałek mam jeszcze usg może mnie to trochę podniesie.
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Loretka, wiem, że łatwo się mówi, ja też wpadam z optymizmu w dołek i tak w kółko. Ale musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Zyczę ci abyś w poniedziałek dostała światełko, że jeszcze nie wszytsko stracone no i żeby fasoleczka zawitała u ciebie.
Zyczę ci abyś w poniedziałek dostała światełko, że jeszcze nie wszytsko stracone no i żeby fasoleczka zawitała u ciebie.
nenius
Przyjaciółki 2008
lista jest na 5 stronie
dziękuję bardzo :-) Śliczna jest
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
nenius nie ma sprawy
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Jeszcze raz dziekuje bardzo za gratulacje dziewczyny i slowa otuchy. Staram sie nie stresowac, ale nie bardzo sie da. Zeby to juz byla polowa chociaz. wybieram sie do lekarza pod koniec stycznia, chyba nie ma co wczesniej?. Dla pozostalych dziewczyn fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wy tez sie nie stresujcie na kazdego przyjdzie pora i kazda doczeka sie slicznego bobasa. Trzymam kciuki zeby wszystkim udalo sie w 2008
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wy tez sie nie stresujcie na kazdego przyjdzie pora i kazda doczeka sie slicznego bobasa. Trzymam kciuki zeby wszystkim udalo sie w 2008
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie wieczorkiem
Trampeza zobaczysz że czas minie szybko i już niedługo zobaczysz na pierwszym USG swoją kruszynkę :-) Fajnuchne te Twoje fluidki ;-)
Loreta patrz z optymizmem w przyszłość :-) Będzie dobrze :-)
Trampeza zobaczysz że czas minie szybko i już niedługo zobaczysz na pierwszym USG swoją kruszynkę :-) Fajnuchne te Twoje fluidki ;-)
Loreta patrz z optymizmem w przyszłość :-) Będzie dobrze :-)
reklama
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Jak to dzisiaj pusciutko w ten sobotni wieczor, chyba wszystkie "ciezko pracuja" wiec i ja zabieram sie do roboty