reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie,
lunia czekam na jakieś informacje co u ginka
Julitka, proponuję iść do ginka, niech sobie kuknie co tam u Ciebie
Joasiu to trzymam kciuki, żeby się udało zanim M wyjedzie
Kasiu, jak wrócisz od ginka to pisz nam tu zaraz co powiedział

A tak wogóle to ja mam dzisiaj urlop.
Nenius mnie też strasznie komentarze o grubości wnerwiają, a tak mnie właśnie przywitał wczoraj brat u mamy, "jak ty przytyłaś", zanim nie dostał po kalarepie od bratowej hihi.
Tak więc od dzisiaj zaczynam się odchudzać, spróbuję, bo zaczynam wyglądac jak prosiaczek

reklama
Witam
Chciałam dołączyć do Waszego grona, ja zaczynam 3 cykl starań( staram się o pierwsze dzieciątko). Po odstawieniu pigułek troszkę się rozregulował mi cykl dlatego biorę duphaston od 18 dnia cyklu.
Właśnie skończyła się @ i biorę się do roboty:-)
Pozdrawiam

Witam :-)
Po raz pierwszy tutaj, ale tak sie cieszę, że musze sie pochwalić... Zapadła decyzja o drugim dzieciątku, że CHCEMY :-) No i mam nadzieje w tym cyklu zaczniemy starania...z córką łatwo poszło, bo udało sie w 1 cs, zobaczymy jak bedzie teraz ;-) Marzy mi sie poród na wiosne, wakacje na macierzynskim...ech, zobaczymy jak wyjdzie;-) Pozdrawiam wszystkich!
Witam Cie serdecznie i gratuluje decyzji :tak: mam nadzieje ze szybko Ci sie uda tego Ci zycze z calego serducha :tak:

Witajcie,
lunia czekam na jakieś informacje co u ginka
Julitka, proponuję iść do ginka, niech sobie kuknie co tam u Ciebie
Joasiu to trzymam kciuki, żeby się udało zanim M wyjedzie
Kasiu, jak wrócisz od ginka to pisz nam tu zaraz co powiedział

A tak wogóle to ja mam dzisiaj urlop.
Nenius mnie też strasznie komentarze o grubości wnerwiają, a tak mnie właśnie przywitał wczoraj brat u mamy, "jak ty przytyłaś", zanim nie dostał po kalarepie od bratowej hihi.
Tak więc od dzisiaj zaczynam się odchudzać, spróbuję, bo zaczynam wyglądac jak prosiaczek
Umowilam sie juz na czwartek do ginka to luknie co i jak :-p ale mam nadzieje ze powie mi dobra wiadomosc ale sie okaze

Witam
Chciałam dołączyć do Waszego grona, ja zaczynam 3 cykl starań( staram się o pierwsze dzieciątko). Po odstawieniu pigułek troszkę się rozregulował mi cykl dlatego biorę duphaston od 18 dnia cyklu.
Pozdrawiam
Witam Cie wsród nas ciesze sie bardzo i zycze owocnych staran :tak::-D

Witam :-)
Po raz pierwszy tutaj, ale tak sie cieszę, że musze sie pochwalić... Zapadła decyzja o drugim dzieciątku, że CHCEMY :-) No i mam nadzieje w tym cyklu zaczniemy starania...z córką łatwo poszło, bo udało sie w 1 cs, zobaczymy jak bedzie teraz ;-) Marzy mi sie poród na wiosne, wakacje na macierzynskim...ech, zobaczymy jak wyjdzie;-) Pozdrawiam wszystkich!

witam serdecznie, oby za drugim razem też poszlo szybciutko!!!

taaa, jak Ty jak prosiaczek to ja jak kto? Duża świnka? ;-)
Dobra, pora kończyć narzekanie. Więcej kg nie oznacza, że stajemy się mniej wartościowe. Trzeba wyrzucić kompleksy precz!!! (chociaz to nie jest łatwe...:baffled:)

Witam
Pozdrawiam

Witam serdecznie. Powodzenia!!!

Witam
Jak byłam u swojej gin i powiedziałam o swoich planach to powiedziała żeby mierzyć temp obserwować śluz, spróbować testów owulacyjnych na końcu zrobić monitoring cyklu. Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić jakiś badań hormonalnych, jestem trochę niecierpliwa i nie wiem co mam zrobić. Jak myślicie po jakim czasie od rozpoczęcia starań powinnam zrobić badania, czy czekać rok jak się nie uda to wtedy? Mam 23 lata ale nie chce za parę lat usłyszeć, że teraz to już będzie ciężko i trzeba było wcześniej działać.

Witam
Jak byłam u swojej gin i powiedziałam o swoich planach to powiedziała żeby mierzyć temp obserwować śluz, spróbować testów owulacyjnych na końcu zrobić monitoring cyklu. Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić jakiś badań hormonalnych, jestem trochę niecierpliwa i nie wiem co mam zrobić. Jak myślicie po jakim czasie od rozpoczęcia starań powinnam zrobić badania, czy czekać rok jak się nie uda to wtedy? Mam 23 lata ale nie chce za parę lat usłyszeć, że teraz to już będzie ciężko i trzeba było wcześniej działać.[/quo
a temperature mierzy sie co rano?

reklama
Tak rano o tej samej godzinie, w tym samym miejscu, najlepiej nie wstając z łóżka.
Dla mnie okazał się najlepszy termometr elektryczny bo zdarzyło mi się z nim zasnąć.

Do góry