reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczynki :-)

hmm, a moze jednak zrób test? albo betę, co?

Trzymam bardzo mocno :tak:
U mnie wszystko dobrze, pyszniutkie jedzonko zaliczone ;-), trzeba wrócić do ćwiczeń :-pzwłaszcza, że spotkałam się w Święta z pytaniem czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży bo taki brzuszek mam :szok: (a ja się głupia łudziłam, że mój brzuch wygląda już dużo lepiej :-p;-))
umowilam sie do lekarza na czwartek , a jak myslisz zrobic wczesniej test?

reklama
witajcie dziewczynki, dzisiaj mam osttani dzień urlopu i praca od jutra...
Julitko nie chce cie zniechęcać ale ja ostatnie moje @ miałam własnie takie, 2 dni i koniec i ma.ło obfite.. zrobiłam chyba z 4 testy i nic 1 krecha... Dzisiaj idę do gin. to zobaczymy co powie na takie krótkie @..
Ja trzymam kciuki za Ciebie ale lepiej idz do lekarza to sie wszystko dowiesz..
a z tymi testami to tez różnie bywa na niektóre dziewczyny nie działają teściki...;-)
lunia trzymam kciuki i czekam na wiadomość jak było u lekarza!na pewno będzie dobrze Kochana..
nenius ja tez wczoraj uslyszalam czy nie jestem w ciazy bo mam taki zaokrąglony brzuszek;-)a ja przed swiatami cwiczyłam mało jadłam i co? hehe
więc się nie martw .. a swoją drogą to ciązowy mógłby być jak najbardziej !!!!

nie wiem malenka na nic sie nie nastawiam bo tylko bede poraz kolejny bardzo przezywala jak mi lekarz powie ze nie udalo sie :-( ale zobaczymy w czwartek co powie myslisz ze jest szansa na ciaze?

nie wiem...tak jak dziewczyny pisały wcześniej bywa, że na początku niby jest @ tylko bardziej skąpa niż zwykle i częste bieganie siku też wystepuje w ciąży ale najlepiej tak jak mówisz nie nastawiać się bo równie dobrze te objawy mogą być spowodowane zupełnie czymś innym. Spokojnie, jesli nie w tym cyklu to może w następnym?

nenius ja tez wczoraj uslyszalam czy nie jestem w ciazy bo mam taki zaokrąglony brzuszek;-)a ja przed swiatami cwiczyłam mało jadłam i co? hehe

no ciążowy to juz zupełnie ina sprawa ;-), ja to niestetety przeczulona jestem na takie komentarze :-(, wbijam sobie do łba i w kompleksy wpadam, a raczej do nich wracam. Bo to tak juz jest, jak już sama siebie przekonam, ze nie jest tak źle, że nie powinnam się tak przejmować wyglądem to ktoś nieopatrznie coś klapnie i ja znów czuję się gruba :baffled:

reklama
witajcie dziewczynki, dzisiaj mam osttani dzień urlopu i praca od jutra...
Julitko nie chce cie zniechęcać ale ja ostatnie moje @ miałam własnie takie, 2 dni i koniec i ma.ło obfite.. zrobiłam chyba z 4 testy i nic 1 krecha... Dzisiaj idę do gin. to zobaczymy co powie na takie krótkie @..
Ja trzymam kciuki za Ciebie ale lepiej idz do lekarza to sie wszystko dowiesz..
a z tymi testami to tez różnie bywa na niektóre dziewczyny nie działają teściki...;-)
lunia trzymam kciuki i czekam na wiadomość jak było u lekarza!na pewno będzie dobrze Kochana..
zobacze w czwartek co powie mi lekarz to bede wiedziala bo takie domysly nic nie daja nadzieje jeszcze mam wiec sie okaze :tak: Misiek moj wyjechal na dwa tygodnie znowu hehe wiec chcac nie chcac przerwa hihih

Do góry