reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Cześć kochane,

wpadam na moment, żeby życzyć Wam spokojnych, radosnych Świąt i wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa

Właśnie się dowiedziałam, że za miesiąc lece na szkolenie do Danii:wściekła/y: Jedno mam w kwietniu, drugie w maju a kolejne w czerwcu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie podoba mnie się to!

ale on mogą Cię zmuszać do wyjazdu na szkolenie jak jesteś w ciąży???

Hej kobietki jestem tu nowa i niewiem od czego zacząć.Może mi ktoś pomoże?

Witam serdecznie :-). Proponuję zacząć od kilku słów o sobie :-)

Witajcie Moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie za Wami stesknilam ,bardzoooooooooo mocno ,net mi nie dzialal bo cos tam musieli naprawiac w centrali i z tego powodu bylam odcieta od Was,panie z callcenter z telekomunikacji mialy juz mnie chyba dosc dzwonilam co pol godziny,caly czas z tym samym zapytaniem :kiedy mi wroci net???????:eek:
To tak tylko w skrocie Wam napisze pare slow ,bo widze ze mam 20 stron do nadrobienia,wiec @ przyszla w srode wiec tak jak moja gin kazala badanka zrobilam wczoraj i teraz tylko mi zostalao czekac cale dwa tygodnie na wyniki,bylam w szoku ze tak dlugo ale to przez okres Swiateczny tak sie przeciagna ,ale to nie wazne najwazniejsze ze juz mam je zrobione:happy:
Sciskam Was wszystkie i Kazda z osobna :happy::-)
Milego dnia Wam zycze ,lece Was poczytac ,buziam:-):tak::happy:

super, ze udało się zrobić badanka, szkoda tylko, że tyle trzeba czekać na wyniki

Witajcie staraczki!

Jako obiecalam, tak daje znac co u mnie....no wiec jedna samotnica sie pokazala...niestety:-(

uuuuuuu, przykro mi. Tulę do serduszka :tak:

Nenius a co tam Kochana u Ciebie?

4 ciasta w lodówce :-), jeszcze trochę sprzątania zostało do zrobienia...

Katar rzecz jasna nadal jest ale staram się trzymać :-)

reklama
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

witajcie kochane
ja tylko na sekundke złazyc wam zyczonak Wielkanocne

WESOLEGO ALLELUJA ,SMACZNEGO JAJECZKA MOKREGO DYNGUSA I FASOLKI do zajaczka :-D:-D

a tak pozatym czyje sie w miare dobrze czyli na tyle ile jest to mozliwe fasoleczka sobie rosnie czyli tylko sie cieszyc :-)

No hej Myszki...miałam ambitny plan przeczytac wszystkie posty ale....nie ma szans...od czwartku do dzis naklikałyscie mi 13 stron:rofl2::szok: nie dałam rady ich przerobić...

Jestem już w domu cała i zdrowa...tempka niestety spada wiec @ przyjdzie i cykl uznaje za nieudany...ale to chyba dobrze bo na kwiecien staranka zawieszone...

Zauważyłam nowe staraczki wiec witam Was serdecznie :-) :-)

Nie wiem czy ktoś wystarał juz te dwie kreseczki??? Mogłaby mi ktoras w skrócie napisać ??

Życze Wam kochane dużo zdrowia i błogosławieństwa Bożego...Życze Wam aby każda wreszcie otrzymała swój mały cud od Boga...sobie też tego życze ;-) No i standardowo SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA !!!

Witaj Adivko, czekaj, czekaj, czegoś nie zrozumiałam.........
co to znaczy "bo na kwiecien staranka zawieszone...", nic nie rozumiem, nic a nic

reklama
Witaj Adiva! Mam nadzieje, ze to nie problemy zdrowotne spowodowaly zawieszenie staranek?
Ja w kwietniu tez nie dzialam, bo jade na urlop do Polski, tzn jedziemy razem z M., ale kilka dni spedzimy osobno i akurat beda to TE dni. Ale kto wie, moze pojedziemy juz w trojke:-)?

Do góry