nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć kochane,
wpadam na moment, żeby życzyć Wam spokojnych, radosnych Świąt i wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa
ale on mogą Cię zmuszać do wyjazdu na szkolenie jak jesteś w ciąży???
Witam serdecznie :-). Proponuję zacząć od kilku słów o sobie :-)
super, ze udało się zrobić badanka, szkoda tylko, że tyle trzeba czekać na wyniki
uuuuuuu, przykro mi. Tulę do serduszka
4 ciasta w lodówce :-), jeszcze trochę sprzątania zostało do zrobienia...
Katar rzecz jasna nadal jest ale staram się trzymać :-)
wpadam na moment, żeby życzyć Wam spokojnych, radosnych Świąt i wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa
Właśnie się dowiedziałam, że za miesiąc lece na szkolenie do Danii Jedno mam w kwietniu, drugie w maju a kolejne w czerwcu Nie podoba mnie się to!
ale on mogą Cię zmuszać do wyjazdu na szkolenie jak jesteś w ciąży???
Hej kobietki jestem tu nowa i niewiem od czego zacząć.Może mi ktoś pomoże?
Witam serdecznie :-). Proponuję zacząć od kilku słów o sobie :-)
Witajcie Moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie za Wami stesknilam ,bardzoooooooooo mocno ,net mi nie dzialal bo cos tam musieli naprawiac w centrali i z tego powodu bylam odcieta od Was,panie z callcenter z telekomunikacji mialy juz mnie chyba dosc dzwonilam co pol godziny,caly czas z tym samym zapytaniem :kiedy mi wroci net???????
To tak tylko w skrocie Wam napisze pare slow ,bo widze ze mam 20 stron do nadrobienia,wiec @ przyszla w srode wiec tak jak moja gin kazala badanka zrobilam wczoraj i teraz tylko mi zostalao czekac cale dwa tygodnie na wyniki,bylam w szoku ze tak dlugo ale to przez okres Swiateczny tak sie przeciagna ,ale to nie wazne najwazniejsze ze juz mam je zrobione
Sciskam Was wszystkie i Kazda z osobna :-)
Milego dnia Wam zycze ,lece Was poczytac ,buziam:-)
super, ze udało się zrobić badanka, szkoda tylko, że tyle trzeba czekać na wyniki
Witajcie staraczki!
Jako obiecalam, tak daje znac co u mnie....no wiec jedna samotnica sie pokazala...niestety:-(
uuuuuuu, przykro mi. Tulę do serduszka
Nenius a co tam Kochana u Ciebie?
4 ciasta w lodówce :-), jeszcze trochę sprzątania zostało do zrobienia...
Katar rzecz jasna nadal jest ale staram się trzymać :-)