reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

edzka-it hehe telepatia:-) na urlopie super:-) zrobiłam spokojnie wczoraj zakupy a teraz zrobiłam sałatki i odpoczywam sobie z mężusiem:tak:on tez ma urlop ale niestety jutro musi byc w pracy:-(ale jak wróci to będą staranka :tak:hihi
Mam pięknie posprzątane więc nicnierobie;-)
Loretko idę do gin. bo jak ostatnio u niej byłam to powiedziała ze jak nie bede w ciazy do marca do mam przyjsc i da mi skierowanie na badanka, pewnie hormony i zrobi usg. Ma tez przepisac tabletki na jajeczkowanie, wiec napisze wam dokladniej co powiedziala we wtorek:tak:
Migotko dzieki Kochana! Ostatnio rodzinka stwierdzila ze nasza dzidzia czeka na styczen hehe bo ja i mąż jesteśmy ze stycznia;-)Ja za Ciebie tez trzymam kciuki, pewnie bedziemy znowu razem testowac:tak::tak:
To ,masz nieciekawa pogode za oknem! u mnie jest zimno ale słoneczko pięknie świeci:-)
Kasiu a kiedy sie urodzilas jak moge wiedziec Kochana ,bo cos mi mowi ze Jestes wodniczek jak moja Mamcia:happy:

reklama
Kasiu, tabletki na jajeczkowanie powiadasz, tak mi tu zapachniało CLO
Edzko, zrobiłam małe śledztwo co do Monik i teraz to ja też się już o nią poważnie martwię, napiszę Ci na innym wątku co się dowiedziałam, a dane mam sprzed 2 dni

Migotka co do Swiat to oczywiscie zrobie salatke ,jakies krokiety,jajeczka oczywiscie moze pare pierozkow ,ale to i tak nie smakuje tak jak u nas w Polsce ,ale to juz nie wazne przeboleje ,w lipcu sobie to odbije:-p
Ja wczoraj sie obkupilam w specjaly w polskim sklepie, zwlaszcza kielbaski cienkie swojskie bosko pachnace. Jaja juz poswiecone, warzywa na salatke ugotowane, pozostalo tylko pokroic i pomieszac. Najgorzej u mnie z plackami, bo straszna noga w tym wzgledzie jestem, zawsze zwalam wine na piekarnik:-D i tym razem pieke takie z torebki, musza wyjsc! Babka juz wyszla niczego sobie.
Atmosfery swiat za to w ogole sie nie czuje "na miescie", no moze dopoki sie nie zblize do polskiego kosciola, bo tam tlumy z koszyczkami i do grobu ciezko sie dopchac
I znowu leje, no karramba!

edzka jestem koziorozcem - 14.01.1982r a mój męzus wodniczek:-)
Loretko tez sie tak domyslam ze o te tabletki chodzi. Bo gin. tak powiedziala ze trzeba sprawdzic jak wyglada cykl
Ja tez zaczełam sie martwic o nasza Monik...
Gwiazdeczka no pewnie najlepiej do gina.

reklama
Witajcie staraczki!

Jako obiecalam, tak daje znac co u mnie....no wiec jedna samotnica sie pokazala...niestety:-(

Gwiazdeczko wspólczuje:-:)-:)-(choć jeszcze może być jakaś nadzieja...najlepiej idz do ginusia i bedzie wszystko wiadomo no i nie martw sie:angry:znow bedziemy musiały niedługo zaczac starania:-p

Do góry