reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczyny :baffled: - mam mega katarzysko na Święta, buuuuuuuu

Świetnie Kasiu, bardzo się cieszymy :tak:

Witam serdecznie i powodzenia życzę :tak:

Phelania przytulam mocno

trzymam kciuki, żebyś nie odpadła :-D

no właśnie Julitka, robiłaś???

A teraz wieści od mamy Pati

"Myślę o Was codziennie i tez mi Was bardzo brakuje, ale chwilowo nie mam dostępu do netu bo laptop w biurze Michała. No ale wkrótce kupimy drugi i wtedy będę z Wami codzień. My już zdrowe... Udanych Swiąt i do poczytania wkrótce!"

Luni mam przekazać gratulacje!!! U mamy Pati chyba nic, ale @ dopiero zajączek Jej przyniesie. Dopytywała się co z Adivą bo jej intuicja mowiła, że w marcu się uda.
nie jeszcze nie robilam ale musze juz zrobic ale boje sie kolejnego rozczarowania :-(

reklama
No ja to zrobiłam pierwszy test przed terminem@ rano i nic nie wyszło, a jak już było po terminie jeden dzień to zrobiłam tak później, nie rano bo zdążyliśmy iść jeszcze na zakupy ( chyba tak ok 13). No i były 2 krechy. Jeszcze mąż się ze mnie śmiał, że jestem taka wstrętna i mam takie napięcie, że na bank zaraz dostanę @:tak:A tu taka niespodziana:tak:
hehe popatrz jaka niespodzianka ;-) to ja chyba jutro zrobie co? bardzo dziekuje za rade ale sie denerwuje naprawde tak bardzo bym chciala zeby byly dwie bardzo bym byla szzczesliwa :tak:

kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:-:)-(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)

Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu:baffled:

Oj, przytulam mocno Phelania! :-(U mnie nadal brak @ za to bialy sluz mnie zalewa, tak, ze mam wrazenie, ze @ przyszla i latam sprawdzac co jakis czas:sorry:

ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :-:)-:)-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh
Moze nie przyjdzie? Julitko dawaj znac na okraglo. A badasz szyjke i jaki masz sluz?No to wychodzi na to, ze testniemy sobie razem jutro :-p

Hej Kobitki!

U nas leje deszcz, my sie przeprowadzamy - ciesze sie ogromnie!!! @ brak...:eek:

lunia83 jestes wspaniala dorosla i dojrzala kobieta. Rodzice oczywiscie moga miec swoje poglady na zycie,ale nie moga ingerowac w Twoje DOROSLE zycie. Wiec sie nie przejmuj,ciesz sie Fasolcia. Buzka ;-):tak:

KasiaJ82 same dobre wiesci!!! Wspaniale!!!:-D

Dżetunia witaj

reklama
Do góry