reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Czesc dziewczynki witam sie i ja :-) .Wczoraj martwilam sie ze mam dos malo mdlosci za to dzisiaj je mam hi hi .
Martwie sie o MAJECZKE :-( moze ktos wiec co z nia ???????????/ :-(

reklama
Aneta a ty jak sie czujesz ??????????????????????? :-)
Gwiazdeczka rob ten test CZEKAMY :-) .
Gusiu pisz do nasz szybciutko jak u gina bylo i jak fasoleczka ? :-)

Witajcie dziewczyny;-)
Piękny dzisiaj dzień mamy:tak:Trochę zimny ale słoneczny. Pranie suszy sie na balkonie, okno w małym pokoju i kuchni juz wyszorowałam (dosłownie, takie czarne było, że aż wstyd)Został tylko duzy pokoik ale mąż obiecał , że się tym zajmie:tak:
W nocy jakos nie mogłam spać. Bardzo boli mnie gardło:-(No i nie mam apetytu...
Życzę wszystkim miłego dnia;-):tak:;-)

Witajcie dziewczyny;-)
Piękny dzisiaj dzień mamy:tak:Trochę zimny ale słoneczny. Pranie suszy sie na balkonie, okno w małym pokoju i kuchni juz wyszorowałam (dosłownie, takie czarne było, że aż wstyd)Został tylko duzy pokoik ale mąż obiecał , że się tym zajmie:tak:

to zdróweczka życzę a z tymi porządkami to nie przesadzaj. Musisz sie teraz oszczedzać :tak:

Nenius, staram sie osczędzać, ale jak widzę ile jeszcze mam do zrobienia przed świętami to aż za głowę się łapię. Normalnie masakra. Mąż będzie mógł mi pomóc dopiero w czwartek a do tej pory sama zrobie ile sie da:tak: Na szczęście w pracy spokojnie więc moge sie zająć sprzątaniem:zawstydzona/y:

Aneta a ty jak sie czujesz ??????????????????????? :-)
DOROTKO - ja czuje sie ogolnie dobrze..............od czasu do czasu leciutkie mnie mdli...........jestem ciakwa jak to bedzie....w ciazy z Kubusiem rzyganie na maxa zaczelo sie okolo 8 tygodnia to byl poczatek wrzesnia....a skonczylo sie w polowie grudnia :confused2:..............No i jeszcze mnie pobolewa brzuszek jak na @ - tak tez mialam w poprzedniej ciazy :tak:

Witajcie dziewczyny;-)
Ojjjjjj LUNIA nawet nie mow..........ja tez musze sie zabrac poprzadnie za sprzatanie........okna nie wygladaja zle ale tez by im sie przydalo.......a jak zaczne myc to musze Kube ubrac, a on sie zacznie wkurzac i wyc...jak zwykle :sorry:

reklama
Do góry