reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nenius w niedziele poplynelismy na wyspe Aegine, niedaleko nas. Uprawiaja tam pistacje i duzo ich sobie przytargalismy do domu,pycha :tak:

A w poniedzialek bylo tu swieto - czysty poniedzialek. Jedlismy pyszne jedzonko,puszczalismy latawce na plazy. :-)
Ojacie! Pistacje:-p. Latawce, plaza no sielanka poprostu. Ja gdybym teraz pojechala nad morze pewnie by mi glowe urwalo, tak wieje.

Moniś Kochana dziekuję za smska! No więc wizyta trwała chyba z 5 minutek. Nie mialam USG (nawet w tym pokoju nie było…szpital) Powiedziala mi że na 99 % to ciąza i kazala przyjśc za 2 tygodnie (umowilam sie z nia prywatnie) Bo to bedzie 8 tydzien – to wtedy bedziemy miec pewnośc… Pogratulaowała-kazała jeśc folik i tyle! Na a póki nie mam 100% pewnosci nie mogę przesłać zarazków...

Majeczko nie bedzie fluidkow:-(. Ale za to, za dwa tygodnie jak nam zasuniesz fluidami...:-).

Dorotka, Monik piekne nowe suwaczki widze.

Odebralam dzis przesylke z termometrem i testami, bede zdawac w najblizszych dniach. Obym tylko znowu nie oblala:-). Zaczynam mierzyc tempke od jutra, @ sie konczy w sam raz zaczne. Jestem pelna zapalu, mam nadzieje ze go nie strace np w sobote albo niedziele rano:tak:.

reklama
Majeczkooo za dwa tygodnie wsio bedzie jasne caly czas trzymamy kciukole! witam tak wogole wszystkie nowe staraczki:)

No to ja tylko skrobne że żyje...cały dzień spedziłam we wrocławiu...i mowiac delikatnie nogi mi w dupsko wchodza...koleżanka mnie wyciagneła na zakupy a ja w sumie nic nie potrzebowałam...no ale oczywiscie kupiłam sobie buty...przy mojej wybredności to i tak cud że cos mi sie spodobało...potwierdziło sie tylko moje zdanie apropos wrocławia...nie lubie tego miasta...i długo znowu tam nie zawitam...a teraz czekam aż małż wroci z pracy i do dzieła :-) pomecze go troszke...ale chyba bede musiała wyprosic jakiś masaż stóp bo bolą jak diabli...

buźka i do jutra...

Loretko nie ma problemu moze i cale forum przyjechac:-);-):tak::-Dale by milo bylo
Nenius a co do lotow samolatami,i faktu o ktorym piszesz ,ze to dzieci boja sie latac to jest calkowicie odwrotnie .Bardzo duzo razy lecialam z mamami z malymi dziecmi,i to mamy robily wiecej zamieszania wokol siebie oczywiscie zakrywajac sie dzieckiem .A dzieci zazwyczaj sa wniebowziete i zachwycone bo to super przezycie a poztym dzieciaczki nie maja zielonego pojecia co to znaczy leciec samolotem,tyle tysiecy kilometrow na ziemia,a dorosli tak i to oni panikuja a nie dzieci:tak:.Bo to my dorosli mamy zaraz czarne mysli jak przebiegnie lot ,czy beda turbulencje lub burza.:szok:
A dzieci sa kompletnie wyluzowane:tak:

Dobrej nocki kobitki Wam zycze i do jutra pa pa buzka

Adiva przykro mi, ze nie lubisz mojego ukochango wrocławia, jestem rodowita wroclawianka i strasznie kocham moje zakorokowane miasto :-D , moze dlatego, bo nie musze nigdzie stac w korkach, do pracy 15 min i jestem :) mam nadzieje, ze nastepnym razem milej bedziesz wspominac pobyt we wro. Pozdrawiam i zycze milusiej (i owocnej) nocy ... :-)

No widzisz Alicja....ja poprostu nie nadaje na tych samych falach :-) Nie lubie dużych miast ani małych miasteczek...Opole jest gdzieś pomiedzy i chyba własnie dlatego lubie swoje miasto...Ale za to ludzie z Wrocławia których znam to rewelacyjne osóbki ;-)

Nie pisałam przez kilka dni... Maiłam sporo zajęć i niestety nienajlepiej się czuję... Dzisiaj po 17 mam wizytę u mojego lekarza (matrwię się...). Jak wrócę to napiszę co mi powiedział. Trzymajcie kciuki.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Ja już zmykam do pracy...

reklama
witajcie !!
Ja tylko na chwilke weszlam przed praca ale poczytam Was jak wroce do domku:tak:
dzis mam jakis dziwny humor zreszta wczoraj tez ..ale moze mi przejdzie:-):-)
Loretko dziekuje za wsparcie, mysle ze to nic powaznego ale przy okazji zrobie tez wszystkie badankakrwi i na hormony... zobaczymy co gin powie!
A byłas juz w Chorwacji?? Jakie miasto polecasz? bo moze w tym roku wybierzemy sie z mezem.. tylko raczej nie autkiem bo to daleko ..chociaz maz mowi ze da rade:tak:
Majeczko to ja dalej trzymam kciuki!! nastepnym razem to zobaczysz juz duza dzidzie:-)
Migotko mierz Kochana mierz i oczwiscie zycze powodzenia !! napisz gdzie taki term. kupilas? gdzies przez interet? podaj namiary:tak:
Adiva powodzenia w starankach:-) i jak masaż??;-)
edzka-it hehe to ja tez bo ja pizze uwielbiam mniam mniam ...
Ewelinko trzymam mocno kciuki!! Będzie na pewno dobrze i nic sie nie martw!!
teraz musisz myslec tylko o fasolce!! Powodzenia w pracy!!

Do góry