Ojacie! Pistacje. Latawce, plaza no sielanka poprostu. Ja gdybym teraz pojechala nad morze pewnie by mi glowe urwalo, tak wieje.Nenius w niedziele poplynelismy na wyspe Aegine, niedaleko nas. Uprawiaja tam pistacje i duzo ich sobie przytargalismy do domu,pycha
A w poniedzialek bylo tu swieto - czysty poniedzialek. Jedlismy pyszne jedzonko,puszczalismy latawce na plazy. :-)
Moniś Kochana dziekuję za smska! No więc wizyta trwała chyba z 5 minutek. Nie mialam USG (nawet w tym pokoju nie było…szpital) Powiedziala mi że na 99 % to ciąza i kazala przyjśc za 2 tygodnie (umowilam sie z nia prywatnie) Bo to bedzie 8 tydzien – to wtedy bedziemy miec pewnośc… Pogratulaowała-kazała jeśc folik i tyle! Na a póki nie mam 100% pewnosci nie mogę przesłać zarazków...
Majeczko nie bedzie fluidkow:-(. Ale za to, za dwa tygodnie jak nam zasuniesz fluidami...:-).
Dorotka, Monik piekne nowe suwaczki widze.
Odebralam dzis przesylke z termometrem i testami, bede zdawac w najblizszych dniach. Obym tylko znowu nie oblala:-). Zaczynam mierzyc tempke od jutra, @ sie konczy w sam raz zaczne. Jestem pelna zapalu, mam nadzieje ze go nie strace np w sobote albo niedziele rano.