reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

To i ja się dołączę, chociaż staranka planujemy dopiero latem. W kwietniu minie rok jak zaczęłam pracę, a zobowiązałam się, że przynajmniej tyle popracuję (nie wiem co będzie w ciąży bo pierwsza była zagrożona i ok 6 tygodni spędziłam w łóżku). Poza tym jestem w trakcie szczepień przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu B (ostatnie szczepienie będzie w drugiej połowie marca). A że maleństwo chcielibyśmy najlepiej wiosną więc pewnie koło wakacji trzeba będzie brać sie do roboty ;-)

reklama
my też się staramy, będę się testować jutro, jak zwykle nakręcam się strasznie a mam przeczucie, że znowu w tym miesiącu nic nie wyjdzie...

mam nadzieję, że dotrwam do jutra

Ja tez jestem jedna ze starajacych sie ale bez rezultatu juz kilka miesiecy powoli sie lamie...

Utracilam swojego Aniolka 8 marca 2007 a staramy sie od sierpnia to juz pol roku.Co miesiac@ strasznie to przezywam

Witaj Justynko,ale masz piekne dzieciatko....eh kiedy ja takie bede miala

WANILIA_SKY - mnie tez marzy sie coreczka:blink::tak:
NEWFIE - :-D weteranka czy tez nie......cel mamy taki sam:-D Ty przynajmniej bedziesz miala wiekszy spokoj (tak mi sie wydaje)....moj Kuba jest niesamowicie zywym i ruchliwym dzieckiem, wiec troche sie boje co to bedzie jak bedzie drugi maluch - ale i tak chce:-)
Pozdrwiam gorąco wszystkie staraczki :-)
Dokladnie, ja tez uwazam ze nie wazne ze weteranki tez sie zapisaly - cel jest jeden i musimy sie postarac by go zrealizowac.
Pozdrawiam wszystkie starajace sie i trzymam za was kciuki (za siebie rowniez). :-)

Witam kolerzanki !!
Ja też się chciała bym dołączyc za 5 dni testuje i bardzo bym chciała zeby sie nie pojawiła@ zoboaczymy jak będzie.
A tak po zatym to jestem Bogusia staramy sie o maleństwo od stycznia 2007 wiec roczek juz minoł ale, sie nie poddajemy.

reklama
Do góry