reklama
Hej!
Mam taka propozycje, zeby spiknac jakos Adive z Dorota! Niech ja zarazi swoim optymizmem plizzz! Dorotka, mysl pozytywnie, bo sie zadreczysz na amen. Daj szanse swojej fasolce rosnac w spokoju, to Ci sie wkrotce odwdzieczy na usg.
Ciekawe co tam u Monik po wizycie u ginka?
Kasia, tez juz odliczasz do testowania? Ja sie znowu bede dopatrywac objawow tam gdzie ich nie bedzie, ech glupie babsko ze mnie.
Starajaca sie zycze owocnego testowania.
Gusia, to super pomysl z tym mmskiem. Czekamy niecierpliwie na mmska i na Ciebie.
Ja dzis za to jestem w szoku, bo moj M, ktory mial dzis wolne zrobil mega zakupy i posmazyl nalesniki na krokiety, ba, zrobil nawet farsz. Sie mi chlopaczysko wrabia:-).
Mam taka propozycje, zeby spiknac jakos Adive z Dorota! Niech ja zarazi swoim optymizmem plizzz! Dorotka, mysl pozytywnie, bo sie zadreczysz na amen. Daj szanse swojej fasolce rosnac w spokoju, to Ci sie wkrotce odwdzieczy na usg.
Ciekawe co tam u Monik po wizycie u ginka?
Kasia, tez juz odliczasz do testowania? Ja sie znowu bede dopatrywac objawow tam gdzie ich nie bedzie, ech glupie babsko ze mnie.
Starajaca sie zycze owocnego testowania.
Gusia, to super pomysl z tym mmskiem. Czekamy niecierpliwie na mmska i na Ciebie.
Ja dzis za to jestem w szoku, bo moj M, ktory mial dzis wolne zrobil mega zakupy i posmazyl nalesniki na krokiety, ba, zrobil nawet farsz. Sie mi chlopaczysko wrabia:-).
No to mamy dzien testowanek jutro...dziewczyny zaraz z rana prosimy o info...:-)
Migotka a ty myślisz że ja nie probowałam zarazić doroty? Niestety jak sie ma nieciekawe przejścia za soba to człowiekowi zawsze głupie myśli beda przychodzić do głowy...tłumaczenie że takie martwienie sie tylko szkodzi fasolce tez nie wiele daje...Dorota musi dotrwać do USG a jak już zobaczy jak serducho dziecka bije...powinno byc ok :-) no i może zacznie sie etap cieszenia z tej ciąży a nie tylko zamartwiania...tak jakby nasze nerwy cokolwiek mogły zmienić...
Migotka a ty myślisz że ja nie probowałam zarazić doroty? Niestety jak sie ma nieciekawe przejścia za soba to człowiekowi zawsze głupie myśli beda przychodzić do głowy...tłumaczenie że takie martwienie sie tylko szkodzi fasolce tez nie wiele daje...Dorota musi dotrwać do USG a jak już zobaczy jak serducho dziecka bije...powinno byc ok :-) no i może zacznie sie etap cieszenia z tej ciąży a nie tylko zamartwiania...tak jakby nasze nerwy cokolwiek mogły zmienić...
nenius
Przyjaciółki 2008
cześć i czołem :-) Chyba będzie coraz lepiej :-)
i jak dziewczyny??????????????????
WOW, gratulacje mężusia :-)
No i widzę, że nam się Betiinka odnalazła :-). Nie znikaj nam kochana bo my sie tutaj martwimy i myślimy, że nas już nie lubisz ;-);-);-)
No to test Quick zakupiony Jeśli dzisiaj i jutro rano nie pojawi się @ to go rano zrobię i zobaczymy. Dam Wam znać co wyszło
Witam ja narazie nie mam @ ale jestem w gotowosci jakby cos. Chyba jutro ranko zrobie ten test wreszcie bo juz nie moge wytrzymac. W sumie to i tak nie wiem kiedy miala byc @ bo ostatnio mam cykle zaburzone. Ale zrobie jutro bo tak wypada dzien gdy zazwyczaj (27dni) mialam. Pozdrawiam
i jak dziewczyny??????????????????
WOW, gratulacje mężusia :-)
No i widzę, że nam się Betiinka odnalazła :-). Nie znikaj nam kochana bo my sie tutaj martwimy i myślimy, że nas już nie lubisz ;-);-);-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to mamy dzien testowanek jutro...dziewczyny zaraz z rana prosimy o info...:-)
Adiva masz racje moje nerwy nic dobrego nie przyniosa ale tak
jak mowilas jak ktos ma przykre wspomnienie to ciezko mu myslec do jakiegos
momentu pozytywnie .
Ale ja wlasnie dopiero 10 marca jak zobacze ze na usg jest ok to dopiero
zaczne sie tak satrsznie cieszyc ,bede najszczesliwsza na siwecie normalnie
chyba mojego M na rekach bede nosila .
Ja sobie fajnie pospalam dzisiaj narazie mnie glowa nie boli wiec
weszlam tuttaj tylko na chwile aby mnie od kompa nie rozbolala zajze pozniej .
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moniola i Starajaca sie - piszcie jak testowanko wyszko ????????????????? :-)
Monik gdzie jestes ??????????? jak wczoraj u gina bylo ??????????????? :-)
Monik gdzie jestes ??????????? jak wczoraj u gina bylo ??????????????? :-)
reklama