reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Pozwole sobie zaprooponowac swoj telefonik :) mam mozliwosc zrzucania zdjec na komputer, wiec jesli beda jakies problemy to polecam sie ...

Hej!
Mam taka propozycje, zeby spiknac jakos Adive z Dorota! Niech ja zarazi swoim optymizmem plizzz! Dorotka, mysl pozytywnie, bo sie zadreczysz na amen. Daj szanse swojej fasolce rosnac w spokoju, to Ci sie wkrotce odwdzieczy na usg.
Ciekawe co tam u Monik po wizycie u ginka?
Kasia, tez juz odliczasz do testowania? Ja sie znowu bede dopatrywac objawow tam gdzie ich nie bedzie, ech glupie babsko ze mnie.
Starajaca sie zycze owocnego testowania.
Gusia, to super pomysl z tym mmskiem. Czekamy niecierpliwie na mmska i na Ciebie.
Ja dzis za to jestem w szoku, bo moj M, ktory mial dzis wolne zrobil mega zakupy i posmazyl nalesniki na krokiety, ba, zrobil nawet farsz. Sie mi chlopaczysko wrabia:-).

No to mamy dzien testowanek jutro...dziewczyny zaraz z rana prosimy o info...:-)

Migotka a ty myślisz że ja nie probowałam zarazić doroty? Niestety jak sie ma nieciekawe przejścia za soba to człowiekowi zawsze głupie myśli beda przychodzić do głowy...tłumaczenie że takie martwienie sie tylko szkodzi fasolce tez nie wiele daje...Dorota musi dotrwać do USG a jak już zobaczy jak serducho dziecka bije...powinno byc ok :-) no i może zacznie sie etap cieszenia z tej ciąży a nie tylko zamartwiania...tak jakby nasze nerwy cokolwiek mogły zmienić...

cześć i czołem :-) Chyba będzie coraz lepiej :-)

No to test Quick zakupiony Jeśli dzisiaj i jutro rano nie pojawi się @ to go rano zrobię i zobaczymy. Dam Wam znać co wyszło :tak:

Witam :happy2: ja narazie nie mam @ ale jestem w gotowosci jakby cos. Chyba jutro ranko zrobie ten test wreszcie bo juz nie moge wytrzymac. W sumie to i tak nie wiem kiedy miala byc @ bo ostatnio mam cykle zaburzone. Ale zrobie jutro bo tak wypada dzien gdy zazwyczaj (27dni) mialam. Pozdrawiam

i jak dziewczyny??????????????????

Ja dzis za to jestem w szoku, bo moj M, ktory mial dzis wolne zrobil mega zakupy i posmazyl nalesniki na krokiety, ba, zrobil nawet farsz. Sie mi chlopaczysko wrabia:-).

WOW, gratulacje mężusia :-)

No i widzę, że nam się Betiinka odnalazła :-). Nie znikaj nam kochana bo my sie tutaj martwimy i myślimy, że nas już nie lubisz ;-);-);-)

No to mamy dzien testowanek jutro...dziewczyny zaraz z rana prosimy o info...:-)

Migotka a ty myślisz że ja nie probowałam zarazić doroty? Niestety jak sie ma nieciekawe przejścia za soba to człowiekowi zawsze głupie myśli beda przychodzić do głowy...tłumaczenie że takie martwienie sie tylko szkodzi fasolce tez nie wiele daje...Dorota musi dotrwać do USG a jak już zobaczy jak serducho dziecka bije...powinno byc ok :-) no i może zacznie sie etap cieszenia z tej ciąży a nie tylko zamartwiania...tak jakby nasze nerwy cokolwiek mogły zmienić...

Adiva masz racje moje nerwy nic dobrego nie przyniosa ale tak
jak mowilas jak ktos ma przykre wspomnienie to ciezko mu myslec do jakiegos
momentu pozytywnie :wściekła/y:.
Ale ja wlasnie dopiero 10 marca jak zobacze ze na usg jest ok to dopiero
zaczne sie tak satrsznie cieszyc ,bede najszczesliwsza na siwecie:-D normalnie
chyba mojego M na rekach bede nosila :-D.
Ja sobie fajnie pospalam dzisiaj narazie mnie glowa nie boli wiec
weszlam tuttaj tylko na chwile aby mnie od kompa nie rozbolala zajze pozniej .

No ja tez jestem ciekawa testowanka.....pisac dziewczyny:wściekła/y:

Jak mozna Was nie lubic?Obiecuje,ze bede zagladac wczesniej.
ja chyba nie wytrzymam i tez w tym tygodniu kupie test...

Witam wszystkich serdecznie, u mnie dzisiaj pogoda pod psem
8.gif

Pada i pada i skończyć nie może.
Dziewczyny i jak? Zobaczyłyście 2 kreski? Bo ja tu już nogami przebieram z niecierpliwości

reklama
Niom ja tu też ciekawa jestem....laski pewnie jeszcze kimolą :-D

Loreta u nas z rana tez padało...teraz chmury przechodza i słonko wychodzi :-) może u ciebie tez przyjdzie poprawa...

Do góry