reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Gusiu bedziemy tesknic i czekam na foteczke fasolki:tak::tak:
Loreta hehehe niez.ły Twój syneczek;-);-)To miałaś z nim początki trudne:tak::-) ale lepiej jak sie wyszalal wczesniej a teraz jest grzeczny:-)
Pokombinuj z foteczką ...
Mamo pati przynajmniej zrobilas szybciutko zakupy:-)dzieki swojej Patusi
adiva polez lepiej!! pomysl ze wlasnie zaczal sie nowy cykl i mysle ze szczesliwy!!

Nawet tak duzo nie mialam do czytania bo w pracy troszke wskoczylam na BB :-)
Ojj Kochane ja jeszcze 12 dni i testing...:tak:

reklama
No to test Quick zakupiony Jeśli dzisiaj i jutro rano nie pojawi się @ to go rano zrobię i zobaczymy. Dam Wam znać co wyszło :tak:

Katar wciąż mnie męczy :-(Poszłam dziś do apteki kupić ten tesi i spytałam od razu o coś na katar przy moich podejrzeniach a ona długo myślała aż w końcu zaproponowała mi jakieś homeopatyczne krople za ponad 25 zł. Nie kupiłam ich. Postanowiłam najperw zrobić test. Jeśli będzie negatywny to wezmę jakieś tablety typu scorbolamid a jesli jaimś cudem wyjdzie pozytywny to będę dzwonić do mojego gina. Wszystko roztrzygnie się jutro.

A przy okazji..Po jakim czasie od ewentualnego zapłodnienia wyszedł Wam ten test? bo mam nieregularne cykle i w sumie może być też tak że poprotu @ mi się przesunęła o ileś dni :baffled:

Moniola Ja mocno trzymam kciuki za tescik z 2 kreseczkami !!
Pij herbatke z malinkami, naprawde pomaga:tak:
A jesli chodzi o Twoje pyt. odnosnie testu, to w dzien @ lub kilka dni przed!! Dziewczynom wychodzily juz 2 kreseczki na 3 dni przed @...

No to test Quick zakupiony Jeśli dzisiaj i jutro rano nie pojawi się @ to go rano zrobię i zobaczymy. Dam Wam znać co wyszło :tak:

Katar wciąż mnie męczy :-(Poszłam dziś do apteki kupić ten tesi i spytałam od razu o coś na katar przy moich podejrzeniach a ona długo myślała aż w końcu zaproponowała mi jakieś homeopatyczne krople za ponad 25 zł. Nie kupiłam ich. Postanowiłam najperw zrobić test. Jeśli będzie negatywny to wezmę jakieś tablety typu scorbolamid a jesli jaimś cudem wyjdzie pozytywny to będę dzwonić do mojego gina. Wszystko roztrzygnie się jutro.

A przy okazji..Po jakim czasie od ewentualnego zapłodnienia wyszedł Wam ten test? bo mam nieregularne cykle i w sumie może być też tak że poprotu @ mi się przesunęła o ileś dni :baffled:

Mi pozytywny test wyszedl na 3 dni przed @ (przy 30 dc)

Ach ja sie tak pojawiam i znkam.Zaluje,ze nie moge byc z Wami na bierzaco:zawstydzona/y:
Mam tak,ze ze starankami odpuscilam,ale im blizej @ tym wiecej objawow sobie wmawiam:-)
Pozdrawiam Was cieplutko

Witam :happy2: ja narazie nie mam @ ale jestem w gotowosci jakby cos. Chyba jutro ranko zrobie ten test wreszcie bo juz nie moge wytrzymac. W sumie to i tak nie wiem kiedy miala byc @ bo ostatnio mam cykle zaburzone. Ale zrobie jutro bo tak wypada dzien gdy zazwyczaj (27dni) mialam. Pozdrawiam

Witam :happy2: ja narazie nie mam @ ale jestem w gotowosci jakby cos. Chyba jutro ranko zrobie ten test wreszcie bo juz nie moge wytrzymac. W sumie to i tak nie wiem kiedy miala byc @ bo ostatnio mam cykle zaburzone. Ale zrobie jutro bo tak wypada dzien gdy zazwyczaj (27dni) mialam. Pozdrawiam

No to jutro rano obie się testujemy ;-) O ile rano nie przywita mnie @ a taka szansa istnieje bo gdzieś po mnie (a raczej o lędźwiach i jakjnikach) krążą jakieś bóle wskazujące nadejście.... Zobaczymy jutro. jak już wspominałam: co ma być to będzie :tak:

reklama
Moniolu ja tez mam ale tylko chwilowe i lekkie bole podbrzusza, ale jak sie poloze do lozeczka to ustepuja. Nie wiem czemu tak jest. A plecki to normalne ze mi douczaja w ostatnich dniach. Nie wiem czy ty rowniez ale ja mam lekko podwyzszona temp. od 36,7 do 37,2, zalezy od pory dnia.

Do góry