reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Wow Loreta chyba wole nie wiedzieć co za badania mi wykombinowałas juz :-D

A optymizm nie wiem gdzie daja...ale jak tak dłuzej na forum posiedzimy to pewnie cie nim zaraże :-)...moja mama mówi zawsze że ja już pozytywnym plemnikiem byłam...skoro dorwałam sie do łała pomimo spiralki :-D dzielna jestem i tyle ;-)

No to dorotko nam ładne wiadomości przyniosłaś....co lekarz to inna opinia...:confused::baffled:Może rzeczywiście go posłuchaj...a kiedy masz wizyte u gina?

A ja jestem taka dupka......taka sierota...taka ofiara losu że aż boli....z tego całego fasolkowego zamieszania...zamiast zaufać swojej intuicji i nie dać sie zwariować nawet nie zajrzałam do swojego kalendarzyka...a gdybym to zrobiła kilka dni temu to bym wiedziała że z moich wyliczen okres wypadał mi na PONIEDZIAŁEK a nie niedziele....ja mam ruchome cykle co 28 lub 29 dni...wiecej niz 29 a krócej niz 28 sie nie zdarzył jeszcze....ależ ja jestem sierota :-D możecie mnie bić....przez kolano i na goły tyłek :-D:sorry2:

do gin. ide doskladnie za 2 tygodnie w poniedzialek na 18,40 ale juz nie moge wytrzymac to chyba beda najdluzsze 2 tygodnie w moim zyciu :wściekła/y:.
Ja juz pije syrop wlasnej roboty z cebuli lepsze to niz antybiotyk :tak: i juz ide
spac dziewczynki bo jakos za dnia nie umiem spac ale za to wczesnie chodze
spac:-D wiec dobrej nocy i owocnej wszystkim zycze pa

reklama
Loretko Kochana rozmawiałam dziś z mama ...poiwiedziałam jej o ciazy pokazałam test. Cieszy się...ale chyba jeszcze jest w szoku:tak:;-)
Dam jej jakis czas na oswojenie (sobie też) Okazało się,że PRE-TEST
wyszedł pieknie (duzo mocniejsza kreseczka) niż AMIL.
(choć będę pamietać tę firme...:-))
KasiaJ82 dziekuje,czuje się nawet dobrze. Na piersiach mam mnóstwo niebieskich grubych żył,które prowadzą do sutków. Miałam dziś mdłości. Wyszłam na spacer i wymieklam jak nigdy...I ciagle chce mi sie spac...

Majeczko, masz rację, daj jej trochę czasu, myślę, że mama jest najszczęśliwsza na świecie tylko nie spodziewała się takiej wiadomości, bo nic wcześniej nie wspominałaś, że planujesz dzidzię.
A jeśli chodzi o senność, to tak jest, ja spałam, gdzie mogłam, a gdzie nie mogłam to też spałam, wszędzie i w każdej pozycji. Twoja fasoleczka ciągnie z Ciebie co najlepsze, teraz ma wazne tygodnie przed sobą, rozwija sie, bo potem to juz będzie tylko rosnąć.

Mój maz pierwszego dnia też przeżył szok-musiał się z tym przespać. A rano mowił,ze nas Kocha... Jak dzwoni to tez tak mowi...głos mu sie łamie jak ja mu mowię,ze my go też kochamy:-)
Tata nic nie wie... Bo zaraz wszyscy beda wiedziec (lubi sie mna chwalic...A wnukiem to ja juz sobie wyobrazam) Na razie chcemy żeby zostało to w naszym gronku (pozniej i tak sie nie da ukryć;-))
Boli mnie brzuszek...zaraz idę spać...
Przytulam Cie mocno Iwonko:-) Zawsze bedę Ci wdzięczna za okazane (okazywane) i mi serduszko:tak: Ścskam Cie i buziam

Majeczka, właśnie sobie zerknęłam na Twój wykresik :-) Jest po prostu przepiękny :tak::-)
No i tak się zastanawiam, jak to jest z tymi testami owu???? Dlaczego one ciągle Ci wychodziły negatywne?? Coś nie tak z tymi testami chyba, no nie?

Co do leków przy starankach, to ja miałam hopla na tym punkcie, ale ostatnio stwierdziłam, że mam dość, bo owszem mogę być, ale mogę nie być i takie łażenie z potwornym bólem głowy nic mi nie da.
A domowe sposoby to jeszcze płukanie gardła sokiem z cytryny z miodem, mleko z miodem i tabletki czosnkowe.
adiva oj ty niedobra kobieto ;-), dostało Ci się :-p. Ale dzięki temu @ nieprzygnębiająca jest :-).

dobranoc-102.JPG

Niooo Majeczko GRATULACJONY ogromniaste:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak sie ciesze super huraaaaa:-) dbaj teraz o siebie :tak: a ja musze sie pochwalic moj Skarb chce miec Bejbika teraz juz :tak: ojj jak sie ciesze.. zaczynamy staranka :-):-):-)

reklama
Niooo Majeczko GRATULACJONY ogromniaste:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak sie ciesze super huraaaaa:-) dbaj teraz o siebie :tak: a ja musze sie pochwalic moj Skarb chce miec Bejbika teraz juz :tak: ojj jak sie ciesze.. zaczynamy staranka :-):-):-)

To gratuluję szybkiej zmiany decyzji prze M. Co go popchnęło do tej decyzji ??

Do góry