reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nenius ostatnio keipkso z samopoczuciem i mało co wogóle zagladałam na BB. Miło wiedzieć, ze ktoś o mnie pamiętał:) Buziak dla Ciebie:-D

reklama
Macie racje ja raz bylam u prywatnego ktory odrazu odkryl mi ciaze obumarla :-( podczas gdy ten do ktorego chodzilam mowil ze jest ok w jak najlepszym pozadku :-( .
Mnie brzuch pobolewa troche a temten wogole sie mna nie przejal jakbyscie slyszaly jak i co do mnie mowil to byscie sie poryczaly :-(
Aha i ja nie jestem zdeklarowana do tej przychodni gdzie jest ten gin. i on gadal tez do mnie ze bardzo wazne jest abym jak chce tu chodzic do niego to abym sie tu zdeklarowala bo tam
gdzie jestem zdeklarowana ida moje pieniazki normalnie jakby tylko o kase mu chodzilo :-(
Mogl mi choc cos na podtrzymane wypisac ale skad :-( oni sie przejmuja
mam na myslo gin.jak sie juz cos stanie z fasolka :-(

co do zadeklarowania do przychodni to tu bym sie jednak zgodziła z tym ginem. Pomyśl Dorotko, Ty byś chciała pracować za darmo?

a pobolewania brzucha jest normalne w ciąży (o ile nie jest to rzecz jasna silny ból)

Dorota123456789 a moze ty się do rodzinnego wybierz -
powiedz co i jak i da Ci zwolnienie na 10 dni. A po 10dniach idź do gina??

dobry pomysl ale dzis na 17,30 pojde prywatnie do gin. i zobacze co mi powie on juz wie ze mi tez chodzi o zwolnienie i nie mowil ze mi go nie da :-)
Mowil ze jest w prawie polskim ze mozna donosic zwolnienie z pracy w ciagu 7 dni
i mowil zebym zadzwonila do szefa ze dzis nie przyjde do pracy a on mi chorobowe da :-) ,ale wiecie w ciazy chorobowe jest 100% wyplaty a taki normalne to 70 lub 80 %

Wiem , że mniej płacą ale ja jeszcze nie chce zeby w pracy wiedzieli że jestem w ciaży. Ogólnie się przyjęło, ze do 3 miesiace nie mówi się pracodawcy... Może w przysżłym tygodniu zbiorę się na odwagęi powiem szefowi co i jak.

reklama
Do góry