reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Bry bry wszystkim :-)

Mam nadzieje dziewczynki że przez to że wyszła jedna kreska nie bedzie jakiejs załamki i dołka....tymbardziej że testujecie przed terminem....na spokojnie wiele rzeczy wygląda inaczej :-)

Wszystkim Starającym sie i Wystaranym życze Szczęśliwych Walentynek...Życze Wam aby to świeto dla Was trawło cały rok :tak::tak::tak:

A ja sie na dzis z Wami żegnam niestety.....Plany mam takie żeby zaraz wsadzic 4 literki do pociagu i zrobic mamutowi mojemu kochanemu niespodzianke...Posiedze z dziewczynkami szybka kawa....spowrotem do pociagu....Kilka godzin z mężem..ma dzis ugotować swoje słynne juz spaghetti...on na nocke a ja na impreze :-D tzn nie jako gosc a jako organizator....Podobnie jak u innych u mnie prawdziwe walentynki zrobimy sobie w sobote :-)

Życze Wam miłego dzionka i jade...Papa :-)

reklama
Cześć dziewczynki. ja dopiero co wygramoliłam się z łóżka. Moi chłopcy przed szkołaą zrobili mi kawkę i śniadanko na walentynki:-)

Cześć :happy:, my tez część świętowania przenosimy na sobotę - S powiedział, że ma 2 walentynki i musi nas gdzieś zabrać :-). W rezultacie po zakupach skończymy w pizzerii (danie wybrane przez Darię :-p).

My dokładnie to samo planujemy ale dopiero na niedzielę, bo mój T. tylkoe jeden dzień w tygodniu ma wolny, zamierzamy wyjechać do poznania do kina i na pyszny obiadek.

dorotka, Klaudia na teście jedna kreseczka, ale do póki @ nie ma jest nadzieja.

Mam nadzieje dziewczynki że przez to że wyszła jedna kreska nie bedzie jakiejs załamki i dołka....tymbardziej że testujecie przed terminem....na spokojnie wiele rzeczy wygląda inaczej :-)
U mnie załamki... brak :-)
Powiem Wam, że jakoś tak ostatnio zaczęłam być spokojniejsza jeśli chodzi o te staranka. Zawierzyłam się całkowicie Panu Bogu i powiedziałam Mu, że jeśli chce żeby Maciuś miał rodzeństwo to chętnie posłużę jako "inkubatorek" :-), a jeśli nie to widocznie taka już Jego wola i widocznie tak będzie dla nas wszystkich lepiej. Nie mam zamiaru się dołować, ani stresować - jest to o tyle łatwiejsze, że mam już kochanego syneczka :-(

Może próbuję się jakoś pocieszyć cy cuś, ale ponownie znalazłam dobre wytłumaczenie tego, że jeszcze w tym cyklu się nie udało. Maciuś od września pójdzie do przedszkola - będzie to dla niego duża zmiana, więc jakby niedługo po tym pojawił sie drugi dzidziuś, to mógłby poczuć się odtrącony, a tak to będziemy mieć więcej czasu na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji :-)

dorotka,klaudia ja tez jestem za nadzieja...na moich testach tez jak byla jedna , to byla jedna nawet dzien po...a jesli @ nie przyszla.....to pogoncie Wasz pesymizm za ploty :-):tak:

My swietujemy dzisiaj...:-p w weekend mamy gosci,wiec raczej byloby ciezko....:sorry:

Nie Nenius ja zawsze kupuje rozne testy i nie wiem tez co to znaczy :-( ale nic jeszcze
mam troche czasu do @ wiec poczekam a jak narazie i odpukac nie mam obajawow na @
tylko te bolace od kilku dni piersi i to bardzo dotknac sie nie moge a nigdy na @ tak nie mam
wiec mam jeszcze nadzieje ale boje sie rozczarowac :-(

dorotka,klaudia ja tez jestem za nadzieja...na moich testach tez jak byla jedna , to byla jedna nawet dzien po...a jesli @ nie przyszla.....to pogoncie Wasz pesymizm za ploty :-):tak:

My swietujemy dzisiaj...:-p w weekend mamy gosci,wiec raczej byloby ciezko....:sorry:

ja nie jestem tak az bardzo zalamana :-) bo dzis fajny dzien jest :-) a pozatym
mam caly czas nadzieje i tak pocichu mysle ze sie udalo :-) przez te piersi :-)
no ale teraz obiecalam sobie zrobic test jak @ nie przyjdzie za tydzien w
czwartek ale nie wiem czy wytrzymam ale postaram sie :-)
No wlansie ja tez zawsze mialam 1 kreche nawet tydzien po hi a teraz po 3,5
godziny sa 2 matko jakby bylo pieknie jakby to coz znaczylo :-)

U mnie załamki... brak :-)
Powiem Wam, że jakoś tak ostatnio zaczęłam być spokojniejsza jeśli chodzi o te staranka. Zawierzyłam się całkowicie Panu Bogu i powiedziałam Mu, że jeśli chce żeby Maciuś miał rodzeństwo to chętnie posłużę jako "inkubatorek" :-), a jeśli nie to widocznie taka już Jego wola i widocznie tak będzie dla nas wszystkich lepiej. Nie mam zamiaru się dołować, ani stresować - jest to o tyle łatwiejsze, że mam już kochanego syneczka :-(

Może próbuję się jakoś pocieszyć cy cuś, ale ponownie znalazłam dobre wytłumaczenie tego, że jeszcze w tym cyklu się nie udało. Maciuś od września pójdzie do przedszkola - będzie to dla niego duża zmiana, więc jakby niedługo po tym pojawił sie drugi dzidziuś, to mógłby poczuć się odtrącony, a tak to będziemy mieć więcej czasu na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji :-)

Popieram, super nastawienie :tak:

ja nie jestem tak az bardzo zalamana :-) bo dzis fajny dzien jest :-) a pozatym
mam caly czas nadzieje i tak pocichu mysle ze sie udalo :-) przez te piersi :-)
no ale teraz obiecalam sobie zrobic test jak @ nie przyjdzie za tydzien w
czwartek ale nie wiem czy wytrzymam ale postaram sie :-)
No wlansie ja tez zawsze mialam 1 kreche nawet tydzien po hi a teraz po 3,5
godziny sa 2 matko jakby bylo pieknie jakby to coz znaczylo :-)

bardzo Ci tego życzę :-)

Dziewczynki piszcie jakie macie plany na walentynki nawet te ktore nie robia ich dzis tylko
w weeknd ja wlasnie ide zabrac sie za sprzatanie i szykowanie jakiegos dobrego
jedzonka dla M :-) , po jedzonku wanna piana swieczki i my :-) a po sypialnia swieczki imy :-)

reklama
Cześć dziewczynki kochane :-)
Wczoraj mnie nie było, bo jakoś tak wyszło że nie miałam okazji dopaść kompika:zawstydzona/y:
Teraz sobie poczytałam to co napisałyście, ale że mam bardzo krótką pamięć to już zapomniałam co mam której napisać :szok::zawstydzona/y::baffled:
Jakoś brak czasu mnie ostatnio dopadł.

Widzę że nowe testowanka już się zaczynają, ale to trochę za wcześnie. Bądźcie cierpliwe dziewczynki ;-)
Widziałam też tą maleńką dziewczynkę :szok: Szok po prostu. Kiedyś już słyszałam o tej wadzie rozwoju :-(. Ale wiecie co zauważyłam? Rodzice tej dziewczynki na zdjęciach wyglądali na bardzo szczęśliwych. Cała rodzina w pełni szczęścia. Nic nie dzieje się bez przyczyny i wieżę że wszystko ma jakiś cel. Nawet jak tak maleńka istotka się rodzi, to pewnie po to by dać tym ludziom jak najwięcej szczęścia.

Majeczko te filmiki byłe przesłodziutkie :-) Podesłałam jeden mężusiowi ;-):-D
Walentynki świętujemy dzisiaj. Będą świece do kolacji :rofl2:

Do góry