reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie w Walentynki:-):-)
Ja w pracy mam mała imprzke z tej okazji! a jak wróce do domku to mam dla mezusia taki maly zestawik kosemtykow i moze jakas karteczke kupie:-)
ale niestety krotko sie bedziemy widziec bo tylko 2 godzinki ale odbijemy sobie w sobote;-):-)
Maggie2412 dasz rade !! 3mam kciuki za zafasolkowanie:tak::tak:
Dorotko a moze wiesz cos na temat umowy na zastepstwo a ciaza?? bo ja szukam w necie i nic konkretnie nie jest napisane..
I co Dorotko testowalas??
wanilia_sky dzieki za kciuki !! w marcu bedzie cos wiadomo ... ale gdzie tam marzec..

reklama
Witajcie w Walentynki:-):-)
Ja w pracy mam mała imprzke z tej okazji! a jak wróce do domku to mam dla mezusia taki maly zestawik kosemtykow i moze jakas karteczke kupie:-)
ale niestety krotko sie bedziemy widziec bo tylko 2 godzinki ale odbijemy sobie w sobote;-):-)

Cześć :happy:, my tez część świętowania przenosimy na sobotę - S powiedział, że ma 2 walentynki i musi nas gdzieś zabrać :-). W rezultacie po zakupach skończymy w pizzerii (danie wybrane przez Darię :-p).

Dziewczynki jak testy?????????????

Hej ja testowalam i niestety 1 krecha :-( ale nie przejmuje sie jeszcze bo ja @ mam dostac
miedzy niedziela a sroda wiec jeszcze za wczesnie testowalam :-)
Wiecie co jak testowalam kiedys tam wczesniej to tez zostawialam test sobie w domu i co
zagladalam do niego co jakis czas :-) i zawsze nawet jak test stal dlugo to zostala ta 1
krecha a dzis jak rano zrobilam i teraz na test popatrzalam to jest druga krecha
wiem ze to po czasie i to sporo ale ciekawe dlaczego wtedy nie wychodzila
a teraz mimo ze po czasie wyszla 2 krecha :-)
A jak inne dziewczynki ktore mialy dzis testowac?, dajcie znac :-)

Kasiu nie rozumiem do konca pytania ,ja wiem ze np jesli ty zajdziesz w ciaze
to oni moga zatrudnic kogos na twoje miejsce jako na zastepstwo ,ale ta osoba
jest zatrudniana tylko na ten okres i powinna o tym wiedziec jak Ty wracasz oni musza ja zwolnic.
Ale nie jest powiedziane ze tamta osoba nie moze wrocic do pracy moze jesli
pracodawca podpisze z nia umowe inna :-)

Ja też testowałam i tez niestety jedna krecha. :-(A czy druga się po czasie pojawiła, to nie iem, bo go wyrzuciłam :-)
No nic, jeszcze będziecie musiały się ze mną troszkę pomęczyć :-)
Szkoda tylko, że prezencik walentynkowy nie wypalił :no:

Ja też testowałam i tez niestety jedna krecha. :-(A czy druga się po czasie pojawiła, to nie iem, bo go wyrzuciłam :-)

Klaudia ale ty tez masz jeszcze przed @ wiec jak w dniu @ lub dzien po jak
jej nie dostaniesz to zrod test i ten dzisiaj jeszcze nie znaczy ze z tego cyklu juz nic z tego :-)

Witam Was moje Kochane Walentynki ;-)

U mnie dzis SLONCE! jest tak przyjemnie...po ewolucji sluch zaginal....nie chce przyjsc chyba w tym cyklu,albo gdzies sie ukrywa:eek::laugh2::eek: ale i tak sie przytulamy...i moze cos z tego jednak wyjdzie:confused2: ....

Kochaniutkie ja już zmykam-ale mam cos dla Was:-):tak: Moze niektore osoby to juz znaja;-)ja niedawno odkryłam.
YouTube - Ty jesteś moim skarbem
YouTube - Bebe Lilly - Głupotki
Na pewno sie uśmiechniecie:-):tak::-D
Dobranoc...

Majeczko,ja sie bardzo usmiechnelam :-D

electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...

ale u mnie byc powinna juz....a nadal nic....:baffled:

Klaudia ale ty tez masz jeszcze przed @ wiec jak w dniu @ lub dzien po jak
jej nie dostaniesz to zrod test i ten dzisiaj jeszcze nie znaczy ze z tego cyklu juz nic z tego :-)
Wiem Dorotka, ale jakos tak nie mam przeczucia, coby się udało :no:

Ale na pocieszenie powiem Wam, że jakoś mi ten ostatni miesiąc szybciej zleciał, więc nie ma się co smucić tylko zacząć staranka od nowa. No i postanowiłam juz, że w tym cyklu kupię w końcu te testy owulacyjne :-)

Ale ja jeszcze Klaudia nie przekreslam twoich 2 kreseczek nawet w tym cyklu :-)
A ja mam wlasnie jakies przeczucie przez te bolace piersi :-) ale tak realnie myslac to
moze sama sobie robie nadzieje :-( moze sie ludze ze teraz cos z tego wyjdzie :-(

reklama
Hej ja testowalam i niestety 1 krecha :-( ale nie przejmuje sie jeszcze bo ja @ mam dostac
miedzy niedziela a sroda wiec jeszcze za wczesnie testowalam :-)
Wiecie co jak testowalam kiedys tam wczesniej to tez zostawialam test sobie w domu i co
zagladalam do niego co jakis czas :-) i zawsze nawet jak test stal dlugo to zostala ta 1
krecha a dzis jak rano zrobilam i teraz na test popatrzalam to jest druga krecha
wiem ze to po czasie i to sporo ale ciekawe dlaczego wtedy nie wychodzila
a teraz mimo ze po czasie wyszla 2 krecha :-)
A jak inne dziewczynki ktore mialy dzis testowac?, dajcie znac :-)

rzeczywiście ciekawe.......a testy miałaś tej samej firmy zawsze??? Nadzieja jeszcze jest :-)

Szkoda, że nie wypalił :-(ale poważnie, dopóki nie ma @ to nic jeszcze nie jest przesądzone.

Do góry