reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witajcie w Walentynki:-):-)
Ja w pracy mam mała imprzke z tej okazji! a jak wróce do domku to mam dla mezusia taki maly zestawik kosemtykow i moze jakas karteczke kupie:-)
ale niestety krotko sie bedziemy widziec bo tylko 2 godzinki ale odbijemy sobie w sobote;-):-)
Maggie2412 dasz rade !! 3mam kciuki za zafasolkowanie:tak::tak:
Dorotko a moze wiesz cos na temat umowy na zastepstwo a ciaza?? bo ja szukam w necie i nic konkretnie nie jest napisane..
I co Dorotko testowalas??
wanilia_sky dzieki za kciuki !! w marcu bedzie cos wiadomo ... ale gdzie tam marzec..

reklama
Witajcie w Walentynki:-):-)
Ja w pracy mam mała imprzke z tej okazji! a jak wróce do domku to mam dla mezusia taki maly zestawik kosemtykow i moze jakas karteczke kupie:-)
ale niestety krotko sie bedziemy widziec bo tylko 2 godzinki ale odbijemy sobie w sobote;-):-)

Cześć :happy:, my tez część świętowania przenosimy na sobotę - S powiedział, że ma 2 walentynki i musi nas gdzieś zabrać :-). W rezultacie po zakupach skończymy w pizzerii (danie wybrane przez Darię :-p).

Dziewczynki jak testy?????????????

Hej ja testowalam i niestety 1 krecha :-( ale nie przejmuje sie jeszcze bo ja @ mam dostac
miedzy niedziela a sroda wiec jeszcze za wczesnie testowalam :-)
Wiecie co jak testowalam kiedys tam wczesniej to tez zostawialam test sobie w domu i co
zagladalam do niego co jakis czas :-) i zawsze nawet jak test stal dlugo to zostala ta 1
krecha a dzis jak rano zrobilam i teraz na test popatrzalam to jest druga krecha
wiem ze to po czasie i to sporo ale ciekawe dlaczego wtedy nie wychodzila
a teraz mimo ze po czasie wyszla 2 krecha :-)
A jak inne dziewczynki ktore mialy dzis testowac?, dajcie znac :-)

Kasiu nie rozumiem do konca pytania ,ja wiem ze np jesli ty zajdziesz w ciaze
to oni moga zatrudnic kogos na twoje miejsce jako na zastepstwo ,ale ta osoba
jest zatrudniana tylko na ten okres i powinna o tym wiedziec jak Ty wracasz oni musza ja zwolnic.
Ale nie jest powiedziane ze tamta osoba nie moze wrocic do pracy moze jesli
pracodawca podpisze z nia umowe inna :-)

Ja też testowałam i tez niestety jedna krecha. :-(A czy druga się po czasie pojawiła, to nie iem, bo go wyrzuciłam :-)
No nic, jeszcze będziecie musiały się ze mną troszkę pomęczyć :-)
Szkoda tylko, że prezencik walentynkowy nie wypalił :no:

Ja też testowałam i tez niestety jedna krecha. :-(A czy druga się po czasie pojawiła, to nie iem, bo go wyrzuciłam :-)

Klaudia ale ty tez masz jeszcze przed @ wiec jak w dniu @ lub dzien po jak
jej nie dostaniesz to zrod test i ten dzisiaj jeszcze nie znaczy ze z tego cyklu juz nic z tego :-)

Witam Was moje Kochane Walentynki ;-)

U mnie dzis SLONCE! jest tak przyjemnie...po ewolucji sluch zaginal....nie chce przyjsc chyba w tym cyklu,albo gdzies sie ukrywa:eek::laugh2::eek: ale i tak sie przytulamy...i moze cos z tego jednak wyjdzie:confused2: ....

Kochaniutkie ja już zmykam-ale mam cos dla Was:-):tak: Moze niektore osoby to juz znaja;-)ja niedawno odkryłam.
YouTube - Ty jesteś moim skarbem
YouTube - Bebe Lilly - Głupotki
Na pewno sie uśmiechniecie:-):tak::-D
Dobranoc...

Majeczko,ja sie bardzo usmiechnelam :-D

electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...

ale u mnie byc powinna juz....a nadal nic....:baffled:

Klaudia ale ty tez masz jeszcze przed @ wiec jak w dniu @ lub dzien po jak
jej nie dostaniesz to zrod test i ten dzisiaj jeszcze nie znaczy ze z tego cyklu juz nic z tego :-)
Wiem Dorotka, ale jakos tak nie mam przeczucia, coby się udało :no:

Ale na pocieszenie powiem Wam, że jakoś mi ten ostatni miesiąc szybciej zleciał, więc nie ma się co smucić tylko zacząć staranka od nowa. No i postanowiłam juz, że w tym cyklu kupię w końcu te testy owulacyjne :-)

Ale ja jeszcze Klaudia nie przekreslam twoich 2 kreseczek nawet w tym cyklu :-)
A ja mam wlasnie jakies przeczucie przez te bolace piersi :-) ale tak realnie myslac to
moze sama sobie robie nadzieje :-( moze sie ludze ze teraz cos z tego wyjdzie :-(

reklama
Hej ja testowalam i niestety 1 krecha :-( ale nie przejmuje sie jeszcze bo ja @ mam dostac
miedzy niedziela a sroda wiec jeszcze za wczesnie testowalam :-)
Wiecie co jak testowalam kiedys tam wczesniej to tez zostawialam test sobie w domu i co
zagladalam do niego co jakis czas :-) i zawsze nawet jak test stal dlugo to zostala ta 1
krecha a dzis jak rano zrobilam i teraz na test popatrzalam to jest druga krecha
wiem ze to po czasie i to sporo ale ciekawe dlaczego wtedy nie wychodzila
a teraz mimo ze po czasie wyszla 2 krecha :-)
A jak inne dziewczynki ktore mialy dzis testowac?, dajcie znac :-)

rzeczywiście ciekawe.......a testy miałaś tej samej firmy zawsze??? Nadzieja jeszcze jest :-)

Szkoda, że nie wypalił :-(ale poważnie, dopóki nie ma @ to nic jeszcze nie jest przesądzone.

Do góry