reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ja mam taką pracę, że pracuję w domu, ale dzisiaj niestety do 19Witaj Klaudio piekny dzień a ja w pracy do 16.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Klaudia ale dzisiaj jeszcze staranka u Was chyba będą ;-) Faktycznie ta druga połowa cykli (poczekalnia ) jest najgorsza. Powinnyśmy od razu wiedzieć czy się udało czy nie ;-)
mama pati
Przyjaciółki 2008
Ciekawe, która z nas jako pierwsza będzie mogła przesłać pozytywne fluidki ciążowe i pochwalić się dwoma kreseczkami Zyczę, by to się stało już lada dzień. Osobiście mogę jeszcze troszkę poczekać, gdyż marzy mi się poród w marcu-kwietniu. No ale oczywiście to tylko drobny szczegól - najważniejsze, by maluszek był zdrów.
KasiaJ82, pisałaś, że marzy Ci się zimowy maluszek? Dlaczego akurat zimowy? Mi się wydaje, iż z wielu względów jest to najmniej korzystny okres na urodzenie dzidziola. Oczywiście, wspaniała jest Wigilia z noworodkiem... Jakimi argumentami się kierujesz?
KasiaJ82, pisałaś, że marzy Ci się zimowy maluszek? Dlaczego akurat zimowy? Mi się wydaje, iż z wielu względów jest to najmniej korzystny okres na urodzenie dzidziola. Oczywiście, wspaniała jest Wigilia z noworodkiem... Jakimi argumentami się kierujesz?
monik75
Mama Mai i Oskarka
A ja od wczorajszego wieczorku mam wielki ból głowy
Chyba trzeba sięgnąć po tabletkę, choć niechętnie
anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
A czemu boli Cie glowka?A ja od wczorajszego wieczorku mam wielki ból głowy
monik75
Mama Mai i Oskarka
Mama Pati właśnie zwróciłam uwagę że mamy dokładnie ten sam dzień i długość cyklu :-)
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
To chyba migrena:-(. Czasami mnie dopadają takie bóle głowy.A czemu boli Cie glowka?