reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

W tym zestawie jest tylko 5 składników:
1. witamina C
2. witamina E
3. kwas foliowy
4. żelazo
5. jod
Uważam że jest to świetne zestawienie. To co najbardziej potrzebne.
A magnez dodaję bo mam od zawsze problem z niedoborem magnezu. Przez ten niedobór miałam kiedyś osłabiony mięsień serca i zdarzały mi się utraty przytomności.

reklama
Witajcie kochane ja mam ostatnio tak duzo pracy że nie wyrabiam się z czytaniem i odpisywaniem do Was:-(

Dziendoberek staraczki i juz wystarane!
Dzisiaj pogoda u nas suuuuuuuuuuuuuuper sloneczna, wiec jak tylko maly wstanie to idziemy na megadlugi spacer, bo pare dni tylko padalo i nigdzie nie wychodzilismy...

Gwiazdeczko a u mnie pogoda iście marcowa :eek: raz słoneczko, za chwilę deszczyk, a nawet grad dzisiaj padał. Zwariowała ta pogoda :rofl2:
Życzę udanego spacerku z synkiem :tak::-)

Dziewczyny jakoś do lekarza mi sie nie spieszy byłam niecały rok temu (w kwietniu) u mojej gin-i powiedziala,ze wszystko ok. Kazała brać folik i działać...ale wtedy nie wiedziałam tyle co teraz... Czasami wcale nie "przytulalismy' się w dni plodne...(bo mnie bolał brzuch...kłuło w jajnikach itd.) A wtedy były najwieksze szanse...
Teraz rozpoczynam przygodę z testami owu...mierze tempkę-jestem bardziej swiadoma tego co się ze mna dzieje:tak:
Daje sobie jeszcze czas jak do Kwietnia się nie uda to wtedy sie wybiorę...
A na razie uzupełniam witaminki-bo wiem,że mam ich niedobór...

Cześć Kochane :-)

Nic jeszcze nie nadrobiłam, nie wiem czy dam radę bo Daruchnę mam na głowie :-p ale wpadam powiedzieć, że żyję ;-). Gorączki już nie mam, chociaż gardło nadal jeszcze trochę boli.

Przede wszystkim wszystkie Was bardzo pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję Gusi!!!!!!!!!!!!

reklama
nenius ooo jak milo ze wrocilas i dobrze ze wyzdrowialas:-):-)
ja jeszcze leze w lozeczku ale juz nie mam tem wysokiej tylko gardlo podobnie jak ty!
nooo troszke do nadrobienia masz;-);-)

Do góry