reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kobietki, ja wiem,ze testy owulacyjne nalezy robic codziennie o tej samej porze, a nie co dwa dni. Poza tym,zeby byly wiarygodne, powinny byc kupione w aptece i powinny byc zrobione przez znana firme,taka jak na przyklad clearblue. Opieram sie na wlasnych doswiadczeniach, takze z kliniki - czesto robimy testy zwierzakom i tylko te znanych firm pokrywaja sie z testami laboratorium,pozostale zawsze falszowaly wyniki. Dlatego mysle,ze warto kupic troche drozszy test owulacyjny i byc pewna wyniku, niz wydawac pieniazki na takie, ktore sa moze i tansze,ale i tak niczego Wam nie pokaza...

reklama
Electra Jestes Kochana Ale Ja Juz Z Nim To Wiele Razy Przerabialam
Jego Zdaniem Sie Czepiam Jego Zdaniem On Nie Potrafi Okazywac
Uczuc Tak Jak Ja Bym Chciala Prowadzimy Teraz Tez Wojne Pt.
Telewizor Moj Malzonek Jachetniej To Caly Dzien Siedzialby Przed Tv
Oczywiscie Spacerujemy I To Dosc Sporo I Dla Niego Od Razu Po
Jest Wazny Telewizor.jakos Ma Ciezko Wylaczyc Go I Posiedziec Bez
:-(

Mi humorek dopisuje :-) Ty wreszcie wrocilas od ginka, Gusia ma 2 kreseczki,ja niedlugo ewoluje,slonko swieci,flox podjada mi wafelka.....:-D

Moj humorek tez w miare.Obserwuje szczeniaka jak roznosi mi mieszkanie,ale generalnie zle nie jest;-)
Ja tez chce 2 krechy.:angry:nie! nie mysle o tym bo humor mi sie psuje.

Witajcie kochane.
Ja tylko na chwilkę wpadłam sie przywitać i zaraz uciekam. Od niedzieli mam urwanie głowy, praca, praca i znowu praca. w niedzielę jak juz pisałam, męzus zakupił mi nowego kompa do pracy, więc cały dzień spędzilismy na wgrywaniu wszystkich moich programów do pracy. W poniedziałek byłam w warszawie po towar, wczoraj cały dzień wystawiałam ciuszki na sprzedaz a dzisiaj jadę do zielonej góry po moich chłopaków, sa tam na feriach i wrócę do was dopiero w piatek. Kurczę ledwo zyję, ale przynajmniej nie mam czasu na zamartwianie :-)

Doczytałam tylko, że nasza gusia doczekała się dwóch kresek na teście. takze spóźnione ale jak najbardziej szczere GRATULACJE GUSIU

Razem z dostawą tych wątpliwych testów kosztowało mnie 46 zł:wściekła/y: mogłam dołozyc do tego jeszcze ze 20 zł i pewnie miałabym wiarygodne testy:szok: Chyba wogóle nie bedę robiła tych testów z allegro...szkoda moich nerwów...Tylko kupię w aptece w następnym cyklu-wiarygodne:tak:

reklama
Do góry