reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Już opowiadam jak to było wczoraj.
Byłam na 10 musiałam jechac bez jedzonka bo miałam pobieranie krwi ale zanim dojechalismy myslałam że zasłabnę z głodu.
A u ginka było tak:USG mam dopiero 25 lutego nie chciał mi teraz robic jest jeszcze za wczesnie.Dostałam duphaston dla bezpieczeństwa i nospe doraznie mam oczywiście na siebie uważac.

Bylam na mazurach odcieta od swiata.Taki sobie maly odpoczynek.Brakowalo mi Was i wiesci od Was.Chyba juz nie nadrobie zaleglosci.
Ten cykl obserwowalam z testami owulacyjnymi.Ale kupilam paskowe podobno sa mniej wiarygodne:confused:
W kazdym razie nigdy nie wyszla mi wyrazna krecha.jednego dnia nic,za dwa dni slaba,za kolejne dwa znowu nic potem slaba.Nic z tego nie rozumialam,takze pewnie nic z tego nie wyjdzie.

GUSIA gratulacje!!!!!

ANETS gratuluje.Bardzo sie ciesze,ze ci sie udalo!!!!!!! Przeslij troszke fluidkow (a moze juz przesylalas?)

Ja mialam 10 i tez nie wiem kiedy byla owulka.Kiedys mialam plytkowe i w polowie cyklu pokazalo 2 krechy.
Takze wroce do plytkowych.

nie wiem czy dobrze ze wogole ten temat tu poruszam ale jestescie takie kochane ze
chcialam sie z kims podzielic
czasem sie wlasnie zastanawiam czy to wogole ten mezczyzna tz kocham go najbardziej
na swiecie ale czasem mam wrazenie ze on mnie nie kocha tak jak ja jego :-(
np dzis ja mialam wolne od pracy i czekalam caly dzien na meza az wroci z pracy
chcialam zrobic romantyczna kolacje a on wrocil wiecie podchmielony bo dzis sa ostatki i nici
z kolacji tylko sie zdenerwowalam i poklocilismy sie troche :-(
przepraszam ze was zasmucam i zanudzam WYBACZCIE

dorotko, nie masz za co przepraszac i dreczyc sie,ze nas tu zasmucasz.po to jest chyba to forum,zeby moc dzielic sie smutkami i radosciami z nami. Jesli chodzi o Twojego meza, to mysle ze to bardzo wazne, abyscie ze soba szczerze porozmawiali. Sprobuj opowiedziec mu o Twoich watpliwosciach i potrzebach, nie mozesz tego kryc i dusic w serduszku. Wyjedzcie najlepiej na weekend, na neutralny grunt, albo jesli nie dasz rady na weekend, to przynajmniej pojedzcie gdzies na dlugi spacer do lasu, gdzie nie bedzie innych ludzi i skoncentrujecie sie na Was samych. Jesli bedziesz przemilczac takie odczucia, to z dnia na dzien bedzie sie to robilo coraz ciezsze az dojdzie do sytuacji, ktora jest nie do rozwiazania... Opowiedz mu o tym co do niego czujesz, o tym jak bardzo go kochasz i potrzebujesz, ale takze o potrzebie okazywania uczuc. Powiedz,ze male drobiazgi sprawiaja radosc kazdej kobiecie - Tobie rowniez, maly kwiatek zerwany na lace albo rogalik i kakao podane w niedziele do lozka. Powiedz mu,ze nie musi od razu zmieniac sie w romantycznego ksiecia z bajki, ale niech sprobuje malymi kroczkami sprawic,abys sie usmiechala czesciej. :tak:

reklama
witam dziewczynki
pogoda straszna pada zimno ale nie martwcie sie czekamy na kolejne dobre wiesci od kolejnych staraczek czyli na piekne dwie II
Moj kochany mąż juz wie jest cały w skowronkach i ciezko było mi go na mówic zeby sie zaraz nie wygadał całej rodzinie bo chciała bym im zrobic taki malutki własnie prezecik na zajaczka to tylko półtora miesiaca :-)

Do góry