reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

majeczo jak dobrze cie znowu widziec, dzieki za takie piekne podtrzymanie mnie w wytrzymywaniu tych trzech dni.
wiem ze jestes od wczoraj bo czytałam zaległe posty ale nie ma jak sobie po klikac z toba jestes wsaniała i zawsze pozytywnie nastawiona
Gusia ja niestety nie zawsze jestem nastawiona pozytywnie...ale ostatnio bardzo się staram:)))

reklama
monik75 :-) bardzo pozytywnie jestem ostatnio nastawiona i bardzo mi sie to podoba:-) Już niedługo będziemy mogły zacząć działać...;-) hehe... czekam z niecierpliwoscią...

jarzebinka,witaj!!:-)

adiva - wspolczuje, ja to mam od razu sine paznokcie i lodowate rece jak temperatura w domku spada ponizej 15-18....

Laseczki takie pytanko - jak bedzie sie mozna dostac do tego tematu zamkniętego? Bedzie o tym decydowała ilość postów czy czesta obecność w tym temacie? Nie wiem czy mam sie zacząc starać o angaż :-D

Electra nie było tak źle...zawinełam sie w kocyk przytuliłam do męża i jakos dalismy rade ;-) Tylko ze ciepła woda była o 4 nad ranem dopiero, wiec siedziałam w łazience i koczowałam zeby wziaść gorącą kapiel...:-)

Nam wczoraj zarządcy bloku zrobili taki "żarcik" i na cały dzien wyłączyli ogrzewanie i ciepłą wode...2 pary spodni 3 swetry i koc...jak na syberii :-)

:szok::szok::szok: jak ja nie lubie zimna brrrrrrr

Laseczki takie pytanko - jak bedzie sie mozna dostac do tego tematu zamkniętego? Bedzie o tym decydowała ilość postów czy czesta obecność w tym temacie? Nie wiem czy mam sie zacząc starać o angaż :-D

hihihhi, nic jeszcze nie jest ustalone.
Na początek pozwoliłyśmy sobie z Majeczką wyłowić kilkanaście najczęściej udzielających się tu osób, jak tylko dostaniemy dostęp to się naradzimy wspólnie kiedy i na jakich zasadach przyjmować kolejne osoby.

Witajcie staraczki!
u nas tez chmury i deszcz, chyba zaraz wroce do lozeczka...
Zdrowka zycze tym ktorym go potrzeba! No i 3mam kciukaski za dwie dorodne kreseczki u testowniczek!!!

reklama
Kurczę dziewczynki nie wiem czy to cisnienie czy objaw dzidzi.Zaraz usnę przed kompem a w pracy jeszcze 4 godziny.

Do góry