reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

witam serdecznie! :-)

widzę,że i tutaj udzielają się staraczki walczące o sukces II kresecze, na dzień dobry życzę powodzenia :-)

ja starania zacznę dopiero w kwietniu, teraz się do tego przygotowuję,jeśli można tak powiedzieć,( stomatolog, powoli kwas foliowy) ale już dzisiaj chciałabym dołączyć do Waszeo grona :-)

i życzę wszystkim sukcesu :-)

reklama

widzę,że i tutaj udzielają się staraczki walczące o sukces II kresecze, na dzień dobry życzę powodzenia :-)

ja starania zacznę dopiero w kwietniu, teraz się do tego przygotowuję,jeśli można tak powiedzieć,( stomatolog, powoli kwas foliowy) ale już dzisiaj chciałabym dołączyć do Waszeo grona :-)

Witamy, witamy :-)

Witam Kochane Staraczki!!!

Gusia 80 czekaj do terminu @ -tak będzie lepiej (ale to Twoja decyzja) tłumacz sobie to tak,ze ta druga kreseczka bedzie wyrazniejsza:))

wanilia_sky ja myślałam,że dzis napiszesz nam tu pozytywną wiadomość-nie wiem jak mozesz tak żyć w niepewności-zrób betkę:tak:

KasiaJ82 zaczynam sie o Ciebie martwic...Trzymaj się Kochaniutka-dużo zdróweczka!!!:-):tak:

nenus :-) dział powstaje wczoraj pisała do mnie moderatorka jeszcze raz podałam jej naszą listę dostępnych-jak wątek powstanie wszystkie dziewczyny poinformujemy co i jak:-):tak:

monik75 o tym wiesiołku z tranem już Ci napisałam (pod moim wykresem)

Buziam
majeczo jak dobrze cie znowu widziec, dzieki za takie piekne podtrzymanie mnie w wytrzymywaniu tych trzech dni.
wiem ze jestes od wczoraj bo czytałam zaległe posty ale nie ma jak sobie po klikac z toba jestes wsaniała i zawsze pozytywnie nastawiona

Witajcie Niunie !!! W ten brzydki szary dzien....ale na forum jak zawsze świeci słoneczko...Co ja gadam...Tu sa same słoneczka :-)

Nam wczoraj zarządcy bloku zrobili taki "żarcik" i na cały dzien wyłączyli ogrzewanie i ciepłą wode...2 pary spodni 3 swetry i koc...jak na syberii :-)

witaj słoneczko im nas wiecej tym lepiej i weselej:-D

Teraz Kochane to musze byc zdrowa,po takim Waszym wsparciu:tak::tak:
jarzebinka witaj wsrod nas! do kwietnia niedaleko..

reklama
Jarzębinko witaj :-) Wiosna już prawie tuż tuż, więc i stranka też ;-):-)
Majeczko już przeczytałam i odpisałam :-)
Adiva no to ładnie Was wymrozili :szok::no:

Ale dzisiaj wieje:crazy: Na całe szczęście świeci słoneczko :-)

Do góry