gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
a do komplety od czasu do czasu przez pare dni pokuwaja mnie jajniczki raz z lewej raz z prawejGusia a co czujesz?Bo ja to czułam wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a do komplety od czasu do czasu przez pare dni pokuwaja mnie jajniczki raz z lewej raz z prawejGusia a co czujesz?Bo ja to czułam wcześniej
w sumie to nie wiem bo cos mi w duszy mowi ze tak a rozum no niewiem, i znowu bedziesz ryczec jak wyjdzie negatywny test ale spac nie moge dzis cos mi wesoło mimo z pogoda pod psem juz nic nie wiem
Witajcie !! dziekuje wam za wsparcie niestety wczoraj i dzisiaj mam 39 stopni goraczki i wzielam paracetamol bo jestem niezywa:-(pije herbatke z sokiem malinowym oby pomoglo..
Dziewczyny piękne słowa tu piszecie...az sie wzruszyłam
gusia 80 trzymam mocniutko kciuki moze tym razem sie uda!! ja po cichu tez licze na walentynkowy prezent:-)
nenius dobrze ze humorek jest:-)
co racja to racja ale, ciezko cos mi jeszcze sie nie łudzic nadzieja bo przeciez ona umiera ostatnia w razie czego jest zawsze jeszcze nastepny miesiac i nastepny.życzę ci dwóch kreseczek z całego serca ale dla swojego dobra nie nakręcaj się tak bardzo. Popracuj nad argumentami mówiącymi, że lepiej byłoby trochę później. W razie czego potem będzie Ci łatwiej.
co racja to racja ale, ciezko cos mi jeszcze sie nie łudzic nadzieja bo przeciez ona umiera ostatnia w razie czego jest zawsze jeszcze nastepny miesiac i nastepny.
Ale u mnie nadzieja nigdy nie umże bo 28/02 ide do endokrynologa a oni juz sie tam wezna ostro za mnie i napewno sie uda
Witajcie !! dziekuje wam za wsparcie niestety wczoraj i dzisiaj mam 39 stopni goraczki i wzielam paracetamol bo jestem niezywa:-(pije herbatke z sokiem malinowym oby pomoglo..
Dziewczyny piękne słowa tu piszecie...az sie wzruszyłam