reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
No i chwile mnie nie było bo wyskoczyłam do piekarni po poczki a tu tyle sie dzieje co do dzialu zamknietego to super pomysł no chyba ze ktos mogł by otworzyc typowo forum dla starajacych sie to tez by było fajne ale ogólnie rzecz biorac to macie racje. Tylko prosze jakies normalne normy bo nie chcemy zostac w tyle przez to ze nie mamy za wiele czasu na poklikanie ;-)
Dziewczynki prosze dbac o siebie bo jak wy nie zadbacie to kto to zrobi a fasolki czekaja :-D
witam nowe kolerzanki bardzo sie ciesze ze jest na tyle było na poczatku 42 a teraz ponad 60 ale fajnie :-):-)

Ojojoj Gwiazdeczko :no: Przykro mi strasznie.
No ale trza wyleczyć to dziadostwo i wtedy do roboty. Trzymam kciuki, coby wszystko dobrze poszło.:happy:

witam was kochane oj dawno mnie nie bylo lezalam z grypa w lozeczku a do tego umiera mi babcia w szpitalu masakra jestem jakas zdolowana :( widze ze sie troche pozmienialo stesknilam sie za pogawedkami z wami naprawde

strasznie współczuję...wiem, że to bardzo trudne chwile...wspieram wirtualnie

Juz po wizytce u mnie, cysta na lewym jajniku, dostalam hormonki i za 2 tyg na kontrole...ze staranek narazie nici...

ups, coraz więcej nas musi trochę odkładać starania.......No nic, co się odwlecze to nie uciecze

witam was kochane oj dawno mnie nie bylo lezalam z grypa w lozeczku a do tego umiera mi babcia w szpitalu masakra jestem jakas zdolowana :( widze ze sie troche pozmienialo stesknilam sie za pogawedkami z wami naprawde
wiem co to znaczy stracic najblizsza sercu osobe bo poł roku temu a dokładnie 30/08/07 pochowałam kochana mame ale pamietam jej słowa tydzien przed smiercia w szpitalu "nie mozecie sie poddawac ja bede szczesliwa jak bedziecie pamietać o mnie i ułozycie sobie zycie tak jak chcecie a po mnie nie płaczcie bo ja sobie tego nie zycze macie byc zawsze usmiechniete i zadowolone bede nad wami czuwac" zmarła na raka

reklama
Do góry