reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Dzis Neniuś pisała, ze ludzie to chcą sobie wszystko w życiu ułożyć i zaplanować po swojemu... Ja właśnie jestem z gatunku takich... Nigdy nie lubiłam zostawiać losowi wolnej reki, sama chciałam mieć życie ułożone jak zapiski w terminarzu...

Ja też tak mam :tak:

Kaka82 gratulacje! :-D

Dziewczyny, ja znikam na kilka dni, muszę nadrobić zaległości domowe, mam ząbkowanie i protesty jedzeniowe w domciu i jak włażę to na chwilkę i już sił nie mam na pisanie :-/. Ale za jakieś 2-4 dni powinno sie uspokoić i wtedy postaram się jakoś bardziej czynnie postować :-)

Pamiętaj, że czekamy tu na Ciebie :-)

Aloha :-)

Widze sie dziewczyny zmartwiły moim postem...ale spokojnie zaglądam tu do was i dopinguje cały czas...
Ja miałam jakis dziwny okres...trwał 3 dni i dzis sie skonczył...a do tego podskoczyła mi temperatura...w tej chwili zaczyna spadac ale miałam ponad 37..Pewnie mnie grypsko bierze ale w sumie nic mnie nie boli kataru brak...nie wiem skad takie dziwne objawy...Jak zupełnie znikne na tydzien czasu to bedziecie wiedziały ze mnie połozyło :-D

Witam Nowe Forumowiczki...usiądzcie wygodnie i rozgośćcie sie :-)
A ja uciekam do wyreczka...Papa buziaki :*

kochana ale Ty w ciąży na pewno nie jesteś?????? Bo na początku to taka krótka miesiączka może być :tak:. Może betka? :-p

Czesc Dziewczyny.
Czytam wszystko juz od dobrych 2 godz. i tyle sie tu zmienia.
Mnie nie bylo jakis czas bo zmarla mi babcia, ktora byla dla mnie jak mama.
Dopiero od dzis jestem w pracy.
Dzis rano zrobilam sobie test bo nie wierzylam ze jestem po tamtym co wyszedl cieniutko moj maz tez. Wiec zrobilam i oto .....
Az z daleka widac ;-))))
Zrobilam sobie suwaczek i juz jestem w 5 tyg.
Jak ja sie ciesze;-)))
No i wedlug tego suwaczka to mam termin na koncowke wrzesnia,bo ostatni @ mialam 24grudnia.
Ciesze sie i chce tez zobaczc wasze zdjecia tescikow z dwoma kreseczkami. na piatek umowilam sie z gin.
Mam teraz watpliwosci czy moge pisac jeszcze z wami czy mnie juz wygonicie ;-( bo wszystkie was polubilam.
Pozdrawiam.
Wieczorkiem wpadne.
Viki

Bardzo współczuję z powodu śmierci babci :-(

ale co do II kreseczek to....................... Gratuluję!!!! I nie uciekaj, nie wolno!!!!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)

witajcie czwartkowo!!
Viki_27gratuluje!! piekne 2 kreseczki:-)
ja dzisiaj znow w domku,juz mialam isc do pracy ale niestety cala noc kaszel noi w poniedzialek dopiero ide ..a juz nie moge w do u wysiedziec!!

uuuuuu, zdróweczka życzę!!!

Viki_27 przyjm wyrazy wspolczucia z powodu smierci babci. Moja tez niedawno od nas odeszla, bylam ostatnia osoba ,ktora ja widziala....czekala na mnie....teraz moze siedza razem z Twoja na chmurce i obserwuja jak piszemy tu na forum i poganiaja Fasolki,zeby juz do nas sie zsunely po niebianskiej teczy.....
Twoja juz u Ciebie spi slodziutko pod serduszkiem - GRATULUJE i ciesze sie razem z Toba. :-)

Tobie też współczuję z powodu śmierci babci :-(

Witam serdecznie wszystkie staraczki 2008:-)zafasolkowanym ogromnie gratuluje:-) my o Zuzię staraliśmy sie 9 miesięcy, temperatura, śluz, nogi w góre po stosunku, specjalne pozycje itp. na pewno każda z was wie o czym mówię:-)i któregoś dnia powiedziałam dość, zmieniłam prace na lepszą, i muszę psychicznie odpocząć od wywoływania @ przez test ciążowy. I następnej @ po tym mocnym postanowieniu juz nie dostałam:-):tak: Urodziła sie Zuzia i jest super dziewczynka, myślimy teraz o syneczku ale ja bym chciała tak zacząć starania od wakacji 2008, może sie uda. Pozdrawiam wszystkie starajace sie i z kreseczkami też:-)

Witaj bara82 :-). Im nas więcej tym lepiej

Kochane działamy z Majeczką w sprawie działu zamkniętego. (Mam nadzieję, Majeczko, ze nie masz mi za złe, że ja o tym tutaj tak otwarcie, ale nie chciałabym niczego robic w ukryciu).

Uznałyśmy z Majeczką, że na początek dostęp do działu zamkniętego będą miały osoby najczęściej odwiedzające forum. A potem już w szerszym gronie na wątku zamkniętym ustalimy jakieś reguły przyznawania dostępu kolejnym osobom. Sama nie wiem, może jakaś określona ilość postów + pozytywne wrażenie wywarte na nas. Może będziemy urządzać jakieś głosowania? To już kwestia ustalenia. Nie chciałabym, żeby ktokolwiek poczuł się urażony, odsunięty czy wyłączony. Nie chciałabym więc, żebyśmy tylko my 2 z Majeczką decydowały o tym, któ ma dostać dostęp. Więc tak sobie pomyslałam, że dobrze byłoby poszerzyć "grono decydentów" właśnie przez przyznanie na początek dostępu tym "najbardziej zasłużonym" staraczkom. Czy to dobry pomysł? Nikt się nie pogniewa?

Witam Dziewczynki Kochane, ale tu dzisiaj "pączkowo":) A ja jeszcze nie zjadłam ani jednego. Ale zaraz smigam na zakupki i też kilka nabędę.
Viki - i ja serdecznie gratuluję dwóch kreseczek i jest mi bardzo smutno z powodu Twojej Babci... Ale wiesz, kiedyś czytałam taka smutną historię dziewczyny, która długo starała sie o dzidziusia... I najbardziej w tym dopingował Ja Dziadek... Któregoś dnia Dziadzio zmarł i wkrótce po tym, Ona dowiedziała sie, że jest w ciąży... I tam było tak ładnie napisane, że ten Dziadzio to "zrobił miejsce na Ziemii dla wnusi"... Ona przyszła na Jego miejsce, to On Ja wyprosił tam w górze...

Nenius, Majeczka, z tym działem zamkniętym to macie rację. Myśle, ze to dobry pomysł, by dostęp do niego był po określonej liczbie postów ( tylko nie wymyślajcie jakiś strasznie wysokich cyfr, bo ja tu dopiero początkująca i na dodatek ciężko Mężusia od kompa przegonić:). Zdarza się, że ktoś się loguje na forum tylko po to, by ogladac fotki, a nic nie chce pisac.... I my tego kogos w ogóle nie znamy...

Uznałyśmy z Majeczką, że na początek dostęp do działu zamkniętego będą miały osoby najczęściej odwiedzające forum. A potem już w szerszym gronie na wątku zamkniętym ustalimy jakieś reguły przyznawania dostępu kolejnym osobom. Sama nie wiem, może jakaś określona ilość postów + pozytywne wrażenie wywarte na nas. Może będziemy urządzać jakieś głosowania? To już kwestia ustalenia. Nie chciałabym, żeby ktokolwiek poczuł się urażony, odsunięty czy wyłączony. Nie chciałabym więc, żebyśmy tylko my 2 z Majeczką decydowały o tym, któ ma dostać dostęp. Więc tak sobie pomyslałam, że dobrze byłoby poszerzyć "grono decydentów" właśnie przez przyznanie na początek dostępu tym "najbardziej zasłużonym" staraczkom. Czy to dobry pomysł? Nikt się nie pogniewa?

Uważam że to bardzo dobry pomysł :tak:.
Bo inaczej to wszyscy by się logowali pomimo że wątek byłby zamknięty i każda nowa osoba miała by do niego dostęp, a wtedy to by nie miało sensu.
Jestem za :happy:

nenius kuruje sie wlasnie w lozeczku i zjadlam 2 paczki po waszych postach;-);-)
dobry pomysl z dzialem zamknietym:-)choc ja tu nowa jestem

dobry pomysl z dzialem zamknietym:-)choc ja tu nowa jestem

Uważam że to bardzo dobry pomysł :tak:.
Bo inaczej to wszyscy by się logowali pomimo że wątek byłby zamknięty i każda nowa osoba miała by do niego dostęp, a wtedy to by nie miało sensu.
Jestem za :happy:

Nenius, Majeczka, z tym działem zamkniętym to macie rację. Myśle, ze to dobry pomysł, by dostęp do niego był po określonej liczbie postów ( tylko nie wymyślajcie jakiś strasznie wysokich cyfr, bo ja tu dopiero początkująca i na dodatek ciężko Mężusia od kompa przegonić:). Zdarza się, że ktoś się loguje na forum tylko po to, by ogladac fotki, a nic nie chce pisac.... I my tego kogos w ogóle nie znamy...

dzieki za poparcie :-). Wy to się na pewno martwić o dostęp nie musicie :-D

reklama
witam was kochane oj dawno mnie nie bylo lezalam z grypa w lozeczku a do tego umiera mi babcia w szpitalu masakra jestem jakas zdolowana :( widze ze sie troche pozmienialo stesknilam sie za pogawedkami z wami naprawde

Do góry