Kroptusia
No ja bym jak najbardziej poszla do ginka. Nie znam sie na tym, ale moze by Cie troche obejrzal (bo na usg chyba za wczesnie). Przekaz mu ta radosna nowine....
Chyba pojde bo mam stresa :-( od dwoch dni mam lekkie skurcze co jakis czas takie bole brzuszka wiem ze to NORMALNE na poczatu rosnie macica itp ale w 1 ciazy przez to wyladowalam w 7 tyg na podtrzymaniu okazalo sie ze mialam wlasnie za malo progesteronu lekarz wogole zdziwiony jak przy takim poziomie zaciazylam i utrzymalam ciaze :-) wiec same widzicie ze wszystko jakos zapisane hehe dostalam pare zastrzykow i po tyg wyszlam i juz bylo ok datego teraz ten stresik chyba lepiej pojsc i miec z glowy niz kolejny tydzien glowkowac
Objawow poki co nie mam. Cykl wyglada jak wszystkie poprzednie poza 2 sprawami w kazdym cyklu mialam 7 dni przed owu bole juz brzucha i piersi w tym mc nic az do dnia po owu calkowita cisza nawet jakbym sie bardzo postarala nie wyszukala by ani jednego sygnalu choc dziewczyny niby pisza te co zafasolkowaly ze piersi drazliwe mialy urosly sutki ciagniecie w brzuchu ja widocznie jestem z tych co nie mialy nic
no ew to ze od 3 dni wstaje o 3 bo jestem tak masakrycznie glodna i nie moge spac poki czegos nie przekasze w dzien to samo co chwile ide do lodowki choc jestem okrutnym niejadkiem i tocze walke odwieczna z tata i M bo kaza mi jesc a ja poprostu nie jestem glodna mam nadzieje ze to jakis objaw a nie zmiana apetytu bo tak oczywiscie sobie wmawiam
Ostatnia edycja: