reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
mam pytanie, jak to jest z temperaturą przed @? wiem ze na pewno spada około 1 dnia przed, ale czy najpierw jest jej wzrost a pozniej spadek? przez ostatnie kilka dni mialam 36,9 wczoraj i dzis 37,2? termin @ na wtorek-sroda.

Milego dnia przy okazji:)

Marzenixx witamy po przerwie i życze powodzenia:)
Katarzynko, z całych sił cały czas trzymam kciuki!!!!!!:-D

Pierogi, krokiety, uszka, bigos, schabowe - wykonano:happy: Mąż mówi, ze wszystko ładnie wygląda a jeszcze lepiej smakuje:happy: Trudno uwierzyć ale on od tyk 5 wspólnych wigilii pierwszy raz próbuje dan mego wykonania a nie teściowej algo zamówionych. Powiedział, ze nigdy tak dobrych smakołyków nie jadł:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Zaraz nadrobię zaległości.

A propos dzisiejszego dnia - na zakupach dotychczasowy rozmiar stanika był za mały a M powiedział, ze mi w przyspieszonym tępię piersi rosną a także, że schudłam:szok:
Albo jemu się zdaje, albo ja nie zauważam sygnałów od organizmu swojego:szok::confused:
Niunia ależ poszalałaś z tymi schabowymi:-D he he:-) na pewno wszystko jest pyszne! Ja bedę pomagać mojemu M od poniedziałku, ponieważ mój M barrdzo lubi kucharzyć:-) , mi pozostaną tylko okna i takie tam..

czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!:-D:-D:-D Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek:tak:

pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)

Witaj Marzenixx, czekamy na ciebie kochana, czekamy :tak::-D

Pysiu przytulam mocno, wiem że żadne słowa nie pomogą. Łączę się z Tobą w bólu...
czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!:-D:-D:-D Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek:tak:
Witaj skarbie miejsce na Ciebie zawsze czeka ;-);-);-)

Witam

Dzis moj 29dc 11 dpo wczoraj cos mnie nawiedzilo i jak nigdy tego nie robie (staramy sie od 3 lat juz) zrobilam test wyszedl doslownie cien ani to rozowe ani nic zwykly cien jednak w czasie przewidzianym na ulotce. Nie wiem co myslec rano temperatura 37,1 ale u mnie to norma przed @ spada potem. Rano powtorzylam test i ten sam cien. Objawow nie mam.Rozumiem ze powoli zaczynam miec zwidy ?? Nie raz sie nakrecilam objawami a tu nic zero piersi bolu brzucha nic moze pare zylek na piersiach ale byly juz kiedys co myslicie

Witam

Dzis moj 29dc 11 dpo wczoraj cos mnie nawiedzilo i jak nigdy tego nie robie (staramy sie od 3 lat juz) zrobilam test wyszedl doslownie cien ani to rozowe ani nic zwykly cien jednak w czasie przewidzianym na ulotce. Nie wiem co myslec rano temperatura 37,1 ale u mnie to norma przed @ spada potem. Rano powtorzylam test i ten sam cien. Objawow nie mam.Rozumiem ze powoli zaczynam miec zwidy ?? Nie raz sie nakrecilam objawami a tu nic zero piersi bolu brzucha nic moze pare zylek na piersiach ale byly juz kiedys co myslicie
zrób test innej firmy a pozniej idz na Beta

katarzynko, jeśli @ bedzie miała przyjśc to tempka spadnie do 36,6-7 zapewne, u mnie też oscylowała 37,1-36,9 i były II więc sa duże szanse :-)

trzymam kciukaski by 24 grudnia był najszesliwszy w twoim życiu

tyle że mam coraz wyraxniejsze okresowe objawy niestety. Poza tym niestety przed 3 dni tempka jeszcze moze sie znacznie obniżyć.

Katarzynko, z całych sił cały czas trzymam kciuki!!!!!!:-D

bardzo dziekuję

reklama
Wlasnie zrobilam :-) tyle ze teraz popoludniu i z tego wszystkiego nie powiedzialam w aptece by dala mi quick viu (czy jakos tak sie pisze z bobasem) i zrobilam a teraz czytam zastosowanie "testowac w dniu spodziewanej miesiaczki" wiec niewiem czy dobry test kupilam (czuly) ale po 4 min wyszla druga blada rozowa kreska slaba ale byla. Napisane by nie sprawdzac po 10min ale kreska pojawila sie prawie zaraz po 3-4. Nie wiem jutro pojde na bete spodzieway dzien okresu to 32-33 dc czyli 3-4 dni. Dzieki za odp. Nie ciesze sie bo juz 3 lata staran i nic mimo ze kazdy do tej pory test nawet na 2 dzien pokazywal 1 kreche. A co do bety jesli bylaby to ciaza to ktory tydzien 3? I jaka powinna juz byc beta min??

Do góry