reklama
martyna222
udało się ! :)
mnie przed terminem też bolał a teraz mniej... miej nadzieję!!Kurcze corz bardziej boli mnie brzuch, chyba jutro przyjdzie......
Martynko Jutro masz spodziewaną @?mnie przed terminem też bolał a teraz mniej... miej nadzieję!!
martyna222
wczoraj powinnam mieć @ a jutro testuje!Martynko Jutro masz spodziewaną @?
martyna222
wczoraj powinnam mieć @ a jutro testuje!Martynko Jutro masz spodziewaną @?
Trzymam kciuki za ciebie, moze chociaz Tobie sie uda i otworzysz liste mam sierpniowych nA BB życzę ci tego z całego serca.wczoraj powinnam mieć @ a jutro testuje!
A masz moze jakies objawy ciążowe typu np zawroty głowy?
martyna222
chyba najlepiej jak zrobisz to najszybciej bo to już 6 dni więc o każdej porze powinno wyjść...leć po teścik i się pochwal, zacznij dobrą passe... trzymam kciuki!A ja 6 grudnia powinnam dostać @. Wtedy testowałam i była jedna krecha. Do dzisiaj jak @ nie ma, tak nie ma. Kiedy powinnam znowu zatestować??
reklama
martyna222
nie mam zawrotów głowy ogólnie czuje się dobrze...już wcześniej pisałam o bólu brzucha ale to chyba macica albo pecherz.. temp 37.3 piersi ból po bokach, ból pleców trochę, wszystko to prawie jak na @ ale dopóki @ nie ma to jest nadzieja!!!Trzymam kciuki za ciebie, moze chociaz Tobie sie uda i otworzysz liste mam sierpniowych nA BB życzę ci tego z całego serca.
A masz moze jakies objawy ciążowe typu np zawroty głowy?