jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
nie wiem co mam mysleć bo brzuch mnie boli coraz bardziej, tak jakbym miała dostac dziś??? kurcze mam jeszcze 3 dni nigdy tak wczesnie nie dostałam??? cos chyba mi się poprzestawiało!!?
okres starankowy może tak wpływać na naszą szanowną @ ... jednak to jest stresująca sytuacja i tak się może zdarzyć mi ostatnio spóźniła się 8 dni, gdzie wcześniej była dość regularna, więc spokojnie, tylko spokój może nas uratować ....
mam pytanie czy test owualcujny moze wykryć ciąże??? zrobiłam sobie właśnie bo mi został tak z ciekawości i wyszedł taki jak na owulację 2 takie same kreski? przecież nie mozliwe że znowu owulacja? teraz juz zgupiałam????
no i znalazłam : TEST OWULACYJNY zawsze WYCHODZI POZYTYWNIE W CIˇŻY
ale
POZYTYWNY TEST OWULACYJNY po owulacji NIE MUSI oznaczać ciąży
więc z jednej strony dobra oznaka ale jeszcze nic nie wiadomo!!!
mi w ostatnim cyklu @ spóźniła się 8 dni, w terminie @ zrobiłam test owulacyjny i pokazał II kreseczki, ale test ciążowy juz tego nie potwierdził, więc nie sugeruj sie tym wynikiem tylko cierpliwie czekaj do terminu @ i zrób test ciążowy.....ja zaciskam kciuki za II kresczki oczywiście
a z weselszych informacji - bede mama chrzestna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
studia podganiam jak szybko sie da - sama sie dziwie ze tak sie zawzielam ale jakos daje rade .... ciutek niewyspana chodze - wstaje o 5.30 - ale jak rano patrze ile wieczorem projektu zrobilam to mi sie geba cieszy! wiec moze mi sie uda swiętowac na swieta koniec!!!!
milego dnia dziewczynki!!!! ;-)
to super,że wszystko sie tak pięknie układa, ja też będę trzymała dzieciątko do chrztu i to już w Boże Narodzenie, mojego siostrzeńca no i życzę zakończenia spraw studenckich do końca roku
a wogóle to witam wtorkowo i miłego dnia życzę .....