reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dzien dobry :(

Jestem zalamana, dostalam telefon ze szpitala ze mam natychmiast sie tam zglosic. To bylo godzine temu ale ja sie strasznie tam isc - boje sie najgorszego. Nawet nie chcieli nic powiedziec o wynikach, powiedzieli ze wszystkiego sie dowiem na miejscu. Ja chyba wiem, czego tam sie dowiem :-( Kolejny wyrok... Nie wiem jak ja sobie z tym poradze. Jednak to prawda, ze kobieca intuicja jest niesamowita. Caly czas czulam, ze cos chyba nie jest ok, bo bole brzucha mam okropne a moja mama wiedziala co mi jest, po 5 minutach rozmowy...
Jezeli usuna mi kolejny jajowod, to odbiora mi ten ostatni cien nadziei. Moje zycie nie bedzie mialo juz sensu. Chce mi sie wyyyyyyyyyyc :-:)-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katastrofaxxx nie stresuj sie na zapas. Ciąża pozamaciczna to jeszcze nie koniec świata i nie każdy przypadek takiej ciąży to usunięcie jajowodu.Serio!!! Mi się upiekło :tak: Wierzę, że jest dobrze. Stres w niczym Ci nie pomoże!!! Bądz dzielna!!! Trzymam za ciebie kciuki !!!
Ja miałam pól roku temu usuniętą ciąże pozamaciczną. Udało się, że nie usuneli mi jajowodu i proszę pół roku póżniej jestem zafasolkowana !!! Zobaczysz, nnie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!

Jestem zalamana, dostalam telefon ze szpitala ze mam natychmiast sie tam zglosic. To bylo godzine temu ale ja sie strasznie tam isc - boje sie najgorszego. Nawet nie chcieli nic powiedziec o wynikach, powiedzieli ze wszystkiego sie dowiem na miejscu. Ja chyba wiem, czego tam sie dowiem :-( Kolejny wyrok... Nie wiem jak ja sobie z tym poradze. Jednak to prawda, ze kobieca intuicja jest niesamowita. Caly czas czulam, ze cos chyba nie jest ok, bo bole brzucha mam okropne a moja mama wiedziala co mi jest, po 5 minutach rozmowy...
Jezeli usuna mi kolejny jajowod, to odbiora mi ten ostatni cien nadziei. Moje zycie nie bedzie mialo juz sensu. Chce mi sie wyyyyyyyyyyc :-:)-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.

Kochana jedź czym prędzej i sie nie martw na zapas. Wszystkiego dowiesz się na miejscu. Trzymam kciuki.. Napisz co i jak jak wrócisz, buziaki:blink:

Pozdrawiam Was kochane.
Słonko nie kracz !!!! trzymam kciuki zeby to bylo cos innego niz podejzewasz! jestesmy z toba! i czekamy na wiesci oby byly dobre! ;-) przeciesz wiesz jak kobieca psychika moze zaszalec .... ciazy nie ma a my widzimy wszystkie objawy ty z kolei zalozylas ze jest zle ... to taki system obronny lepiej zalozyc ze bedzie zle a ja bedzie dobrze to super! :nerd: staraj sie pomyslec przez chwilke pozytywnie! sciskam mocno!
Kropeczko maluszek ma na imie Miłosz! :tak:

glukoza sama...
a czemu on mi kazał zrobić badania na tarczyce???nigdy nie chorowałam na tarczyce:dry: A może takie badanie może wykryć jakies nieprawidłowości u płodu co?

A nie tyjesz za bardzo, albo moze chudniesz??? I dobrze, że Ci zlecił, jakby cos miało nie byc ok, to lepiej teraz znaleźc. A ty z tych chudych ciężarówek czy raczej wiekszych rozmiarami?

A nie tyjesz za bardzo, albo moze chudniesz??? I dobrze, że Ci zlecił, jakby cos miało nie byc ok, to lepiej teraz znaleźc. A ty z tych chudych ciężarówek czy raczej wiekszych rozmiarami?

Nigdy nie należałam do chuderlaków, grubaskiem też nie jestem. Jestem, z tych chojnie obdarzonych przez naturę walorami kobiecymi :-p Utzrymuję wagę mniej więcej na tym samym poziomie +-3 kg. Wiec chyba wszytko ze mna oki....

Pozdrawiam Was kochane.

KATASTROFA KOCHANIE-NIE ZALAMUJ SIE, PRZECIEZ NIE WIESZ DO KONCA CO CI JEST-LEKARZE NIE POSTAWILI CI TELEFONICZNIE DIAGNOZY-KOCHANIE NIE SMUC SIE I NIE ZLAAMUJ TYLKO JEDZ DO SZPITALA-IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ, BO PO CO SIE DNERWOWAC D OMU I SZUKAC POWODOW. BEDZIE CO JEST PISANE, W TYM MOMENCIE NICZEGO NIE JESTES W STANIE ANI ZMIENIC ANI PRZEWIDZIEC....A TO WCALE NIE OZNACZA ZE BEDZIE ZLE!!! BYC MOZE WSZYSTKO SIE DOBRZE SKONCZY I PROSZE CIE KOCHANIE-NIE ZAKLADAJ NAJGORSZEGO!!!!

na privie podaje ci namiary na moja kom w anglii, jakbys chciala pogadac czy cos to dzwon-o kazdej porze! nie smuc sie i jedz na spokojnie do szpitala! mam nadzieje, ze dasz znac zaraz po powrocie. trzymam kciuki i modle sie za dobre wiesci od Ciebie!!!!

reklama
Dziękuję Pysio za wsparcie odliczam dni do niedzieli kiedy to nieproszona @ nie powinna się pojawić ale bolą mnie dziś plecy jak na jej nadejście:-( w niedzielę się okaże. Wiem żeby zaciężyć nie można o tym myśleć ale jak niemyśleć skoro się tak bardzo chce. Chyba Ameryki nie odkryłam jestem jedną z bardzo wielu z takimi refleksjami no ale cóż. Pozdrawiam wszystkie staraczki i te który już zafasolkowały!!!!
Do Katastrofa nie załamuj się to może być coś innego ale gdyby wydarzyło się to co spodziewasz to proszę cię błagam zmień swój nick z Katastrofa na coś innego. Jestem terapeutą teraz niepraktykującym ale ciągle z jakąś tam wiedzą i wiem że takie negatywne nośniki przyciągają następne. Twoja podświadomość wykonuje polecenia jak słyszy katastrofa to zrobi wszystko aby taka katastrofa się wydarzyła. Może nie mam racji ale po co ryzykować. Trzymam kciuki za ciebie i fasolkę!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry