reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witajcie:-)
My z moim P. zaczniemy staranka od stycznia:tak: Już nie mogę się doczekac!!:-D Pewnie będę już pisac do Was Kochane z wątku "Staraczki 2009":-p
Jutro ide złożyc podanie i cv do pracy, może mnie przyjmą:-p Zobaczymy.
Zapisałam się na aerobik:-D bo przez ten dłuuugi czas siedzenia w domku to trochę mi ciałka przybyło tu i ówdzie:-) a słyszałam,że jak się jest szczuplejszym to łatwiej zajśc w ciążę. Pozdrowionka!!

reklama

Witaj Ivi - wskoczyłam dzisiaj pierwszy raz na twojego bloga z budowy- i muszę to napisac, bo normlanie : JESTES WIELKA!!!! normalnie chylę czoła przed Toba i Twoim M-jestem pełna podziwu dla waszego talentu i pracy przy budowie/wykańczniu domku - cos niesamowitego...i okolica śliczna, tak spokojnie i błogo tam...skąd Wy tyle umiejętnosci macie??? Domek jest śliczny i życze Wam duuuużo ciepla i milości jak już zagościcie w nim na stale!:tak::-):tak::-)
I owocnych staranek w 2009-rozumiem, ze zaczynacie zaraz po ślubie, a kiedy ten Wielki Dzień?

jejku jak mi miło :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-) dziękuję za tak miłe słowa w imieniu swoim i mojego A. kochanego :)) Wielki Dzień to 6.06.2009 :-)
a w domku - mimo że nie do końca wykończony - mieszkamy już od ponad miesiąc:-Dnie moglismy już wytrzymać i chcieliśmy cieszyć się swoimi czterema ścianami :-)i jest CUDOWNIE!!! :-):-) (teraz jesteśmy na etapie mierzenia kuchni i wtedy już w ogóle będzie cudowniee:-))

też juz sama nie wiem...
testuje za 4dni
Dziekuje za odpowiedz kropeczka.

W takim razie Kinga85 trzymam mocno kciuki za II na tesciku -....za 4 dni, czyli w niedziele oczekujemy fluidkow od Ciebie :-)

O mamo dziewczyny ale naskrobałyscie od rana:-D:-D

Widac wątek zyje :) I dobrze niech przybywa mamus ia fasoleczek i 2 kreseczek na tesciku :)
A ja mam dzis meeeeeeeeeeega lenia, pogoda paskudna, nic mi sie nie chce moj optymizm i chec do zycia gdzies sie ulotniły....ide chyba spac;-)

Buziaki

Oj żyje i zyje to nasze forum i ma sie chyba całkiem dobrze:-))) Fasolek przybywa, staraczek też...czyli jest jak być powinno... A co Ty taki markorek czrodziejko jesteś, co??? moze faktycznie mała porcja kolorowych snów poprawi Ci humorek:-) ...

Witajcie:-)
My z moim P. zaczniemy staranka od stycznia:tak: Już nie mogę się doczekac!!:-D Pewnie będę już pisac do Was Kochane z wątku "Staraczki 2009":-p
Jutro ide złożyc podanie i cv do pracy, może mnie przyjmą:-p Zobaczymy.
Zapisałam się na aerobik:-D bo przez ten dłuuugi czas siedzenia w domku to trochę mi ciałka przybyło tu i ówdzie:-) a słyszałam,że jak się jest szczuplejszym to łatwiej zajśc w ciążę. Pozdrowionka!!

Witaj Agniesiak85 - Kochana dobra forma przed ciąża tylko zaowocuje, swietny pomysl!!! - bo wzmocnisz mieśnie i zgubisz nadmiar ciałka...same plusy-więc do dzieła...tzn. do aerobiku!:-D
Trzymam kciuki za znalezienie pracy! Oby się udało!
Piszesz, ze zaczynasz staranka od stycznia - a czy bierzesz juz kwas foliowy? bo powinnas....Pozdrawiam!!!

.Witam dziewczyny ja w pon wrocilam z polski bardzo szcześliwa okazalo sie ze bedzie dzidzia:-).

i właśnie takich szczęśliwych kolejnych miesięcy :tak: wielkie gratulacje :tak::-D:tak:

A na Twoim suwaczku widze, ze własnie zbliża się okres gorących stranek-dopinguje Wam i trzymam kciuki za powodzenie!!! ...

staranka juz były :tak: teraz zaczyna sie okres oczekiwania :tak::-D:tak: bo ja "celuję" na dziewczynkę czyli 3-2,5 dnia przed owulką

:-)
jejku jak mi miło :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-) dziękuję za tak miłe słowa w imieniu swoim i mojego A. kochanego :)) Wielki Dzień to 6.06.2009 :-)
a w domku - mimo że nie do końca wykończony - mieszkamy już od ponad miesiąc:-Dnie moglismy już wytrzymać i chcieliśmy cieszyć się swoimi czterema ścianami :-)i jest CUDOWNIE!!! :-):-) (teraz jesteśmy na etapie mierzenia kuchni i wtedy już w ogóle będzie cudowniee:-))

Ivi-wow!!! to cudownie, że juz tam mieszakcie- w takiej pięknej okolicy to nic tylko żyć pełnią życia! Powodzenia z kuchnia, na blogu widzialam projekt -będzie śliczna!
A jak w takim razie przygotowania do Slubu??? Jej to już za pół roku! Mój ślub też był w czerwcu-9ego 2007 i pamiętam, ze zaraz po nowym roku to przygotowania i pozostale sprawy juz naprawdę nabrały tempa....Powodzenia Kochanie!!!!

Jarzębinko-no tak...pamiętam z genetyki, chromosomki x i y itd...No ale to chyba nie jest takie proste w praktyce zeby wcelowac, dlatego podziwiam Cię, bo wiesz postawiłas sobie poprzeczkę dość wysoko - zuch dziewczyna! A skoro juz po sarankach to ja w takim razie trzymam kciuki za fasolkę i za dziewczynkę!!!

Ostatnia edycja:
pixelko- no kochanie jasen wypoczywaj na l-4 ile mozesz, a jesli ci praca na to pozwala to ja bym wziela do konca ciazy juz:-D sama nie wiem co zrobie z tym l-4
w.kropeczka- jestes przeswietna , przekochana a ja cie uwielbiam i mam ogromna ochote sie spotkac z toba nawet w katowicach, jak bedziesz w polsce to blagam cie daj znac to spotkamy sie w katowicach napewno przyjade..:-D wiadomosc zostawie na privie

Dziewczyny!!
Dziś wielki dzień o 17.30 mam wizyte u gina.
Pietra mam niemiłosiernego... Chyba z tego stresu poleciała mi kapka krwi, martwie sie jak diabli. Czas wlecze sie okrutnie...

reklama
w.kropeczka- nie biorę kwasu foliowego...:zawstydzona/y: Ale skoczę do apteki i kupię. A jak to zażywac??:szok:

na ulotce jest chyba napisane że jedna tabletka dziennie - ale zapytaj swojego gina, może przepisze inaczej albo większą dawkę
folik powinno się brać co najmniej na 3 miesiące przed rozpoczęciem staranek więc śmigaj pędem do apteki! (ja jestem pół roku przed starankami a już parę miesięcy temu ginka mi powiedziała że mogę zacząć go razem z narzeczonym brać)

Do góry