reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
helooooo dziewczeta :-)

ale dawno mnie tutaj nie bylo, naskrobalyscie ze hoho

My zrobilismy sobie z moim M miesiac przerwy w staraniach - przynajmniej nie siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na @ :-p;-)
a dzis bylam u ginka z prawdziwego zdarzenia - specjalista od problemow z poczeciem
przepisal mi mnostwo badan (hormonki, rtg jajnikow itd) i dla mojego M rowniez dokladne badania
Aha, i rozkazal mierzenie tempki :szok: nie wiem czy zdolam byc na tyle zdyscyplinowana ??????????

czy te pomiary moge robic termometrem elektronicznym?

czesc faktycznie sporo czasu cie nie bylo...!dobrze ze natrafilas n aswietnego lekarza,teraz tylko trzymac kciuki zeby doprowadzil Cie SZYBKO do celu;-)...wiesz ja mierze sie elektronicznym i nie sadze zeby bylo w tym cos nie tak...pozdrawiam

natella- ja kochana mam termin albo na 29 maj albo na 3 czerwiec.. , a brzuszek juz widoczny podobnej wielkosci jak ma imigation.. ostatnio zdjcie wstwila:):-D
a ty ??

Kingus to jaka jest przyczyna ze pecherzyki nie rosly?
W sumie to nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

Kinguś mam pytanko do ciebie bo również mam problem z owu a prolaktyna u mnie jest na 99% ok, jak dokładnie działa clo?
Clo stymuluję jajniki i pojawiają się pęcherzyki, które pięknie rosną :-)

czesc dziewczyny!
Bardzo mocno trzymam kciuki za was i za siebie również abysmy zobaczyły niebawem te dwie kreseczki.
Może to bedzie moj mikołajkowy prezent...
pozdrawiam serdecznie.
Witaj:-)

Boze, jestem taka szczesliwa !!!

Zrobilam dzis kolejny tescik i kreseczka wyraznie pociemniala.

:-D:-D:-D Będzie dobrze :tak::tak:

oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
Witaj:-) Pewnie, że pamiętam. Buziaczki ;-)

Czesc dziewczynki jestem tu nowa:) dołaczam sie do grona staraczek choc staram sie juz ponad 1.5 roku:( i ciagle nic chyba wybiore sie do lekarza zrobic badania czy jestem zdrowa pozdrawiam wszystkie zafasolkowane staraczki i te ktore dopiero bedą;P :)
Witaj. Szybkiego zafasolkowania życzę;-)

do ktorego tyg ciazy( na poczatku) jest najwieksza szansa ze niestety mozna poronic... no boje sie troche , bo wiekszosc moich znajomych cieszylo sie z ciazy a po 6 tyg niestety poronialy. czy np po ilus tam tych pierwszych skonczonych tyg wzrasta szansa ze jednak wszystko bedzie dobrze i te poronienie juz nie wydarzy sie?!
Lekarze twierdzą, że najwięcej poronień jest do 12 tc
Nie zamartwiaj się na zapas. Ja wyczerpałam limit na staraczkach na poronieniach i nie pozwalam nikomu tracić swoich maleństw.

helooooo dziewczeta :-)

ale dawno mnie tutaj nie bylo, naskrobalyscie ze hoho

My zrobilismy sobie z moim M miesiac przerwy w staraniach - przynajmniej nie siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na @ :-p;-)
a dzis bylam u ginka z prawdziwego zdarzenia - specjalista od problemow z poczeciem
przepisal mi mnostwo badan (hormonki, rtg jajnikow itd) i dla mojego M rowniez dokladne badania
Aha, i rozkazal mierzenie tempki :szok: nie wiem czy zdolam byc na tyle zdyscyplinowana ??????????

czy te pomiary moge robic termometrem elektronicznym?
Tak tylko podobno lepszy jest z dwoma miejscami po przecinku.
No to dobrze, że znalałaś dobrego lekarza.

Lilu jak się czujesz już lepiej?? Buziaczki dla Ciebie

Tikanis ja mam termin na 28 maja.Wiesz moze kiedy mialas owulacje??Brzuszek malutki juz widac :) Ale mam problemy z cera,okropne ehhh

Hej kinguś ciesze sie że życzyszmi zasasolkowania oby sie teraz udało fasolka była by pieknym prezentem pod choinke miesiaczke mam miec 8 także jeszcze troszke trzeba poczekać zeby sie dowiedziec czy w tym miesiacu sie udało pozdrawiam was wszystkie papa:)

reklama
Martyna mi tez suwak niewyskoczyl odrazu ,kliknelam na twoj avatar i tam jak pokazala sie twoja stronka to masz suwaczek odliczajacy cykl,mo´ze pokaze sie jutro tak jak mi :-)

Teraz jak juz jestes wylogowana ja go widze ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry