reklama
martyna222
udało się ! :)
hej!!! mam takie pytanie o testy owulacyjne bo w końcu się za nie wzięłam nie do końca w nie wierze no ale cóż trzeba wszystkiego próbować... bo chyba naprawdę nie trafiamy z mężem w te dni...teraz jestem po hsg lekarz twierdzi że mam najlepszy okres na zajście, jednak już chyba przestałam w to wierzyć...wracam do mojego pyt. czy one naprawdę działają bo zrobiłam już 3 i wciąż to samo,robię zgodnie z instrukcją a jak wogóle nie pokaże owulacji...
Kurcze tak mi przykro,wiem co czujesz...ja do tej pory mam objawy a ciązy nie maNo i jest @... Najwidoczniej wszelakie objawy były wywołane przez ciągłe myślenie o Maleństwie. Może próbowaliśmy za późno :-(
pozdrawiam ciepło!
Haszitka
może kiedyś...
Dziewczyny, ja chyba oszaleję. Spodziewana @ ma byc w sobotę a już teraz mnie szl........ trafia. Ten czas się tak wolno ciągnie, mam wrazenie, ze od ostatniej @ minęły wieki a to dopiero trzy tygodnie
Jeszcze coś zaczyna mi sie z kolanem dziać, jak będę musiała siedzieć w domu to furia gwarantowana
Wczoraj wyżyłam się na mężu a dzisiaj już smacznie chrapie
Mam nadzieje że się nie obudzi bo chciał się poprzytulac a ja na 5 dni przed @ się boję ewentualnego poronirnia - ŻYCIE KOBIETY JEST CIĘŻKIE!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze coś zaczyna mi sie z kolanem dziać, jak będę musiała siedzieć w domu to furia gwarantowana
Mam nadzieje że się nie obudzi bo chciał się poprzytulac a ja na 5 dni przed @ się boję ewentualnego poronirnia - ŻYCIE KOBIETY JEST CIĘŻKIE!!!!!!!!!!!!!!
owieczka81
Aktywna w BB
czesc, wyobraznia moze to wywolac... ale moze to byc tez ze faktycznie to sa objawy ciazy... czy wczesniej Ci sie tak zdarzalo ze mialas takie bole np przed @? jesli nie to moze to byc objaw bardzo wczesnej ciazy. trzymam kciuki zeby to byla fasolkaDzień doby Dziweczynki
A ja jako nowa mam pytanko. Czy bolące przy dotyku piersi i podbrzusze mogą być efektem wyobraźni? Dopiero zaczynamy się starać, więc niewielka jest szansa na to, bym już była zafasolkowana, a jednak zaobserwowałam u siebie takie objawy. Jak to jest? Czy potrzeba macieżyństwa mogła to wywołać, czy warto już się testować?
czy mnie ktos jeszcze pamieta.............?
czy byly ostatnio nowe fasoleczki...................?
bo u mnie chyba jest............!
jestem po spodziewanej @ juz 4 dni, dzis rano test digital clearblue powiedzial mi PREGNANT 3 WEEKS+..............
badanka w polsce ktore palnowalam sprawdzic czy mam owu, zamienia sie w badanka potwierdzajace ciaze.
tak wogole dziewczyny to juz tydz temu wyszly mi II, jedna jasniejsza, ale nie chcialam w to uwiezyc, nie wchodzilam na bb bo ubzdutalam sobie ze jak tylko wam cos napisze to ta wredna malpa przylezie i skonczy sie moja RADOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!
na dzien dzisiejszy malpy niema, a test jasno i wyraznie powiedzial ze cos tam sie wspanialego dzieje pod moim serduszkiem.
czy byly ostatnio nowe fasoleczki...................?
bo u mnie chyba jest............!
jestem po spodziewanej @ juz 4 dni, dzis rano test digital clearblue powiedzial mi PREGNANT 3 WEEKS+..............
badanka w polsce ktore palnowalam sprawdzic czy mam owu, zamienia sie w badanka potwierdzajace ciaze.
tak wogole dziewczyny to juz tydz temu wyszly mi II, jedna jasniejsza, ale nie chcialam w to uwiezyc, nie wchodzilam na bb bo ubzdutalam sobie ze jak tylko wam cos napisze to ta wredna malpa przylezie i skonczy sie moja RADOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!
na dzien dzisiejszy malpy niema, a test jasno i wyraznie powiedzial ze cos tam sie wspanialego dzieje pod moim serduszkiem.
reklama
owieczka81
Aktywna w BB
dlaczego sie boisz poronienia jak bedziesz sie przytulac 5 dni przed @? ja o tym nic nie wiem....Dziewczyny, ja chyba oszaleję. Spodziewana @ ma byc w sobotę a już teraz mnie szl........ trafia. Ten czas się tak wolno ciągnie, mam wrazenie, ze od ostatniej @ minęły wieki a to dopiero trzy tygodnie