owieczka81
Aktywna w BB
hmm, wlasnie nie wiem.... bylam u dwoch lekarek i kazda po zadaniu mi wielu pytan stwierdzila, ze wszystko ze mna jest OK. nie robilam testow owu... czasem mam tak ze widze sluz plodny a czasem ze go nie widze ale czuje mokro, ponoc tak tez moze byc, gdzies to czytalam. musze chyba isc do lekarza, bo mnie ten sluz troche martwi...Mam podobne cykle a nawet krótsze. Gin powiedział mi, że 22 dniowy cykl to za częsty a na mój 24/28 dniowy powiedział ze może być, gdyby cały czas był 24 dniowy cykl to troszkę gorzej a ze śluzem to różnie bywa, może po prostu masz taki wręcz wodnisty? Wtedy go tak nie widać.
USG 3 lata temu
Ja mam co najmniej raz w roku, w tym roku częściej przez odstawienie tabletek i to w dodatku w państwowej przychodni a nie prywatnie!!!
A co do śluzu, wtedy co widzisz mniej te inne cykle, co drugi robiłaś test owu? Może nie masz wtedy owulacji, może coś na jajniku nie tak, albo z hormonami, ponieważ śluz robi się płodny pod wpływem wydzielanych hormonów w danym okresie cyklu....?
ale lekarzka mi powiedziala, ze jak mam cykle regularne bardzo i okres jest bardzo normalny to napewno owuluje...no ale moze sie jeszcze raz wybiore... nie wiem