reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczyny ja też jestem zdołowana i zła na cały świat tez się nie udało, co za zycie jestem zrezygnowana i mam dość. Małpa nadchodzi robiłam test negatywny.:no:

reklama
Dziewczyny, nie traccie nadziei.....przeciez nie wszystko w zyciu przychodzi latwo,czasami trzeba sie dlugo starac,ale wtedy docenia sie to bardziej i bardziej cieszy sukces! :-) A sukces jest tuz tuz....za rogiem.....:tak:

adiva,szczescia na egzaminie :happy2: i pozdrowienia dla Saszuni, na ploteczkach,jak wejdziesz na stronke internetowa, mozesz zobaczyc czesc mojego inwentarzu ;-)

wanilia_sky, jesli chcesz miec Fasolcie,to jest ona Ci dana....troche cierpliwosci ;-)

anets,dzieki za slowa otuchy :happy2: nastepny cykl ....sie zaczal!!!!

Dziekuje myszki za życzenia powodzenia ;-) Chyba cos pomogły bo juz jestem w domu po egzaminie i o dziwo poszedł rewelacyjnie.Az sama jestem w szoku :-)

Electra oglądałam tą stronke...Ja mam w ogole hopla na punkcie zwierząt wiec co fotka to mi sie usmiech powiekszał :-D I taką łądną "panią" mają ;-) Nic tylko zazdrościc

Ja poki co @ nie mam...termin mam na jutro.W ogole jakieś dziwne plamienie sie zaczeło...różowe (?) w życiu tak nie miałam...Ale organizm rządzi sie własnymi prawami :)

No i dziewczyki prosze sie nie smucic...jak nie tym razem to nastepnym sie uda.Pamietajcie że już samo staranie sie powinno być przyjemne...jesli wiecie o co mi chodzi ;-) ;-) ;-)

A to mój Karmelek:) imie meśkie choć dziewczynka:)

Załączniki

• Resize of IMG_nowy.jpg
    Resize of IMG_nowy.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 35
Ok, napisze to tutaj,choc nie jest zwiazane ze staraczkami - sorry za to,ale jesli ktoras z Was ma pytania dotyczace zwierzaka, to na privie chetnie na nie odpowiem i Wam pomoge,jesli czegos potrzebujecie :-)

reklama
Laseczki zrobiłam drugi teścik. Jak na wieczorowy to obie krechy pojawiły się niemal jednocześnie, więc chyba nie mam już wątpliwości czy jestem w ciąży
laugh.gif

W związku z tym już dzisiaj przesyłam wam obiecane całkowicie zaraźliwe fluidki
yes2.gif

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
################################################## ##############

A to test nr dwa:

Do góry