reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

no w koncu cos sie dzieje moze Motylku rozwiazalas worek z fasolkami oby wiecej takich , gratulacje i spokojnych 9 miesiaczkow , my lapiemy fluidki:tak::tak:
Pysiu u mnie ciagle to samo 37,1 znow wrocily plamienia ale to nie @ , nie mam apteki bo pewnie juz bym testowala i to mnie pewnie ratuje , o objawach nie mowie bo to co zwykle przed @ wszystkie ksiazkowe :szok:
czy ktos tu testował dzisiaj?

reklama
GRATULACJE dbaj teraz o fasolke:tak:
a mnie kochaniutkie nie bylo chyba ze dwa dni bo dopadlymnie wreszcie objawy:-D nie moge spac juz nad ranem bo budzi mnie karuzela w glowie. wczoraj jechalam z m po brata na lotnisko i myslalam ze umre po drodze: zawroty glowy straszne i mdlosci fuj:szok: nigdy sie tak nie czulam no i caly czas bol cycuchow. zaczynam wierzyc ze bede MAMA:zawstydzona/y:

no w koncu cos sie dzieje moze Motylku rozwiazalas worek z fasolkami oby wiecej takich , gratulacje i spokojnych 9 miesiaczkow , my lapiemy fluidki:tak::tak:
Pysiu u mnie ciagle to samo 37,1 znow wrocily plamienia ale to nie @ , nie mam apteki bo pewnie juz bym testowala i to mnie pewnie ratuje , o objawach nie mowie bo to co zwykle przed @ wszystkie ksiazkowe :szok:
czy ktos tu testował dzisiaj?
ADOLFINKO ja testowalam wczoraj poraz 7. zwariowalam chyba:zawstydzona/y:. a tempka u Ciebie kochana moze zwiastowac milutka niespodzianke:-D

ADOLFINKO ja testowalam wczoraj poraz 7. zwariowalam chyba:zawstydzona/y:. a tempka u Ciebie kochana moze zwiastowac milutka niespodzianke:-D
ojjjj oby, staram sie nie nakrecac ale im duzej to trwa tym gorzej ze mna , a co najgorsze tez mam mdlosci i zle sie czuje ale tak ostatnio tez mialam i byla to wina zoladka, wolalabym jednak inne wyjasnienie :tak::tak::tak:

motylek08: Gratulacje!!!!!!!! Zycze, zeby Twoja fasolka zdrowo rosla!!!!!!:-)

mar27: Skoro Twoj M nawet sie dziwi, to chyba cos w tym jest....Trzymam kciuki!!!:-)

adolfina: Trzymam za Ciebie tez kciuki! Poczekaj jeszcze z testem.

U mnie wygladalo to podobnie, ale dzisiaj niestety przyszla @:-( w pelnej wersji. No i piersi nawet mnie bardziej bola niz wczoraj. O brzuchu juz nie wspominam, wzielam paracetamol. A chcialam juz dzisiaj rano testowac. Test musi teraz poczekac az do stycznia. Kazalam M brac cynk i inne witamiki. Przeczytalam, ze cynk zwieksza ilosc plemnikow, a alkohol wyplukuje cynk z organizmu. Tak wiec tez zakazalam mu spozywania duzych ilosc alkoholu na imprezach "projektowo-weekendowach".;-) Niestety duzo jego kolegow (i on tez czasami) w ten sposob zabija czas podczas weekendow daleko od domu.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki! Bede tu zagladac pomimio braku staran w przyszlym cyklu.
Milego dnia!

motylek08: Gratulacje!!!!!!!! Zycze, zeby Twoja fasolka zdrowo rosla!!!!!!:-)

mar27: Skoro Twoj M nawet sie dziwi, to chyba cos w tym jest....Trzymam kciuki!!!:-)

adolfina: Trzymam za Ciebie tez kciuki! Poczekaj jeszcze z testem.

U mnie wygladalo to podobnie, ale dzisiaj niestety przyszla @:-( w pelnej wersji. No i piersi nawet mnie bardziej bola niz wczoraj. O brzuchu juz nie wspominam, wzielam paracetamol. A chcialam juz dzisiaj rano testowac. Test musi teraz poczekac az do stycznia. Kazalam M brac cynk i inne witamiki. Przeczytalam, ze cynk zwieksza ilosc plemnikow, a alkohol wyplukuje cynk z organizmu. Tak wiec tez zakazalam mu spozywania duzych ilosc alkoholu na imprezach "projektowo-weekendowach".;-) Niestety duzo jego kolegow (i on tez czasami) w ten sposob zabija czas podczas weekendow daleko od domu.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki! Bede tu zagladac pomimio braku staran w przyszlym cyklu.
Milego dnia!
Tak jest trzymaj m krotko:-D

Mam pytanie Alex do Ciebie masz jakies objawy bo ja mam dziwne sutki bola mnie przy dotyku sa pelniejsze i ciemniejsze na 100% nigdy wczesniej takich nie mialam moj M jak je dzis zobaczyl to przezyl szok:szok: tak jakby do niego w koncu dotarlo ze moze zostanie tata :-):-):-) cos czuje ze sie nie rozczarujemy tym razem:happy::happy::happy:
U mnie objawów na razie brak,:-( ale zapewne w moim przypadku to jeszcze trochę za wcześnie. Chociaż moja temperatura cały czas utrzymuje się na poziomie 36,9-37,01 :tak:
Obyśmy się nie rozczarowały bo mój misiek śmieje się, że przy tych starankach to już z 5 kilo schudł tyle siebie oddał:-D on jest pewien że się udało i oby się nie mylił.;-)

reklama
witam :)
okzalao sie ,ze jeszcze musimy sie jeszcze troche postarac :))
Tylko jeden dzien bylo mi b.smutno i placzliwie
ale ogolnie ten czas , kiedy myślałam ze jestem w ciąży byl cudowny

i wiem ,ze on wkrótce nastapi :)
a co u was ? musze poczytac :))
calineczko bardzo mi przykro bylam z toba w tym czasie. szkoda ze sie nie udalo ale nastepnym razem uda sie napewno:tak:

Do góry