reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Mój misio jak dziś pojechał do apteki to z 15 minut dopytywał czy na pewno apap moze być dla kobiet w ciąży, on też już tak czuje że jestem. Rozczarować siebie to nic, najgorzej to rozczarować jego:-(
On jest taki kochany i zasłużyl już na wiadomość o fasolce!
Właśnie mam tak samo:-( Mój to już najchętniej rozpowiadał by wszystkim że zostanie ojcem. On jest pewien że teraz się udało. Boję się tego rozczarowania.:zawstydzona/y:
Kochane zdrówko Wasze w gardło.. moje :-D
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZYBCIUTKIEGO EKSPRESOWEGO ZAFASOLKOWANIA!!!!! :-)
Ja i moja buteleczka winka pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy dobrej nocki! :-D
Hihi dziękujemy:-D

reklama
Alex i malpeczka, u mnie tez jest tak samo moj J juz tak bardzo chce zebysmy zafasolkowali. Mam nadzieje ze juz niedlugo sie dowie ze bedzie tata:-) tym bardziej ze 17 listopada ma urodzinki, ale by bylo fajnie jakby akurat teraz jest udalo.A pozniej swieta, jesli nie teraz to pomyslelismy juz o prezencie na gwiadke :rofl2:
Agnessita dzieki za wypicie winka za nas. Ja pije dzis za Twoj sukces w starankach... jakos mi smaka na winko zrobilas wiec polecialam do sklepu i kupilam takie samo jak i Ty ;-)
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Wczoraj zajrzałam tu z rana to nikogo nie było.
Dzisiaj o tej porze chyba nie jest za wcześnie?:confused:
Musze obudzić M niech wstaje. Trzeba jechać na zakupy do supermarkecie. Wczoraj nie było wieczorem prądu i w najbliższym sklepie też były ciemności. Jak to zobaczyliśmy odechciało misę wszystkiego.
Dalej mam jakieś plamienie, ciągnący śluzik, czas do dzieła:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Babki,
Byłam tu jakieś 7-8 dni temu wpisałam się jako kolejna starająca. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie śliczne kreseczki!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: To była nasza trzecia próba w czasie 8 miesięcy. Mamy z m. nadzieje, że lekarz potwierdzi ta cudowna nowine.
Babochy trzymam za was kciuki ... chyba wiem co nam pomogło po przytulankach leżałam spokojnie i usnęłam spałam chyba ze 2 godziny )obudziłam się z gigantycznymi pąsami na twarzy) chyba dlatego się udało :)
Pozdrawiam wszystkich,
Magda z malutkim motyleczkiem :)

Hej Babki,
Byłam tu jakieś 7-8 dni temu wpisałam się jako kolejna starająca. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie śliczne kreseczki!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: To była nasza trzecia próba w czasie 8 miesięcy. Mamy z m. nadzieje, że lekarz potwierdzi ta cudowna nowine.
Babochy trzymam za was kciuki ... chyba wiem co nam pomogło po przytulankach leżałam spokojnie i usnęłam spałam chyba ze 2 godziny )obudziłam się z gigantycznymi pąsami na twarzy) chyba dlatego się udało :)
Pozdrawiam wszystkich,

To szybko puszczaj fludkiiii!!!!!!!!
Raz zawitała u nas u już ucieka to chociaż daj tego swojego szczęścia troszeczkę:-):rofl2::happy2::happy:;-):-D

Hej Babki,
Pozdrawiam wszystkich,

Gratuluję i zyczę pięknych i spokojnych 9 miesięcy:-):-):-) A i prosimy o fluidki:tak::tak:

Adolfinko co u ciebie jak mija weekend?

Hej Babki,
Byłam tu jakieś 7-8 dni temu wpisałam się jako kolejna starająca. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie śliczne kreseczki!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Pozdrawiam wszystkich,

Witaj! Ogromniaste gratulacje! Spokojnych 9-ciu miesięcy! Może i ja w za kilka dni będę chwalić się swoim małym Motyleczkiem?

Miłej niedzieli życzę!

Lilu, Kinguś, Elizabeth, Eve - gdzie podziewacie się????

Babeczki wysyłam wam wszystkie fluidy najlepsze jakie mam!!!,
nie poddawajcie się i napewno niebawem tez będziecie miały dobre nowiny. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas wcale tez nie było tak szybko o dziecku zaczęliśmy myśleć w wakacje zeszłego roku. Po przyjeździe z wakacji poszłam do gieńka w celu wykonania badań przedciążowych. Nowiny nie były najlepsze ... toksoplazmoza i to świerzutka i dopiero się rozwijająca. Okazało się, że mój organizm nie przyjmuje leków (wymioty) i trzeba czekać, aż miano samo opadnie.
W marciu tego roku dostaliśmy zielone światło. Piersze staranko i pudło.
W kwietku kolejna zła wiadomość moja choroba (nie chce wchodzić w szczegóły) i odłożenie starań do końca roku. Okazało się , że leki lepiejdziałają niż się tego lekarz spodziewał i znowu zielone światło dwa staranka i jest!
Kochane nie poddawajcie się trzymam za was kciuki bardzo mocno i nigdzie się zn tego forum nie wybieram bedze śledzić wasze postępy ;) ;)
Buziaki,
Magda :)

reklama
Hej Babki,
Pozdrawiam wszystkich,

Gratulacje!!!:-)
To naprawdę wspaniała wiadomość. Daje nadzieję takim pesymistkom jak ja:baffled:
No i oczywiście tak jak dziewczyny juz wcześniej pisały: o fluidki bardzo prosimy:-)

Do góry