oj to bedziesz miec uwierz mi i tego ci zycze:-)agalotta nie mam gromadki (choć bym chciała), to moja 3 ciaza a dziecko mam jedno, druga poroniłam w lipcu, teraz jestem 3 raz w ciązy...
za pierwszym razem nie planowalismy, była wpadka w 14-15dc bo m mnie dopadł z zaskoczenia a jak pytał sie czy może to sie zgodziłam...o owulce nie myslałam choć o tym, ze moge byc w ciazy rozmawialismy juz tego samego dnia po drodze do pracy...świadomie zdecydowalismy się wpaść.... za drugim razem robiłam testy owu i staranka były w 17dc, a za trzecim razem zrobiłam testy owu i wyszły mi II 14dc, więc owu w 15-16dc a postaralismy sie dopiero 17dc rano bo wcześniej bardzo mnie podbrzusze 3 dni bolało i nie bylam w nastroju na przytulanka......
a co do witaminek to dawalam mu androvit ostatnio bo mówił, ze słabo sie czuje, był przemeczony i postanowiłam wzmocnic jego siły witalne :-)
dzieki za info o witaminkach moj m jest tez caly czas przemeczony juz zaczynam podejrzewac ze nie chce przytulanek (a niby to kobitki maja bole glowy jak facet ma ochote;-)) co prawda robimyy teraz generalny remont z woda pradem itd.. wiec jest troche usprawiedliwiony ale potrtwa on przynajmniej jeszcze z dwa lata a tyle czekac nie mam ochoty ale nic bede go faszerowac witaminkami:-)