reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

i przepraszam ze tak post pod postem ale mam pytanko otoz owu mialam teoretycznie przed dwoma dniami i... cos stalo sie z moja szyja ze nie moge ruszac glowa :( wiec z przytulanek nici ale dzisiaj boli mnie brzuch tak troche jakby okresowo jest mozliwe ze to dopiero owu ? i miesiac jeszcze nie stracony... tylko ta szyja....

możliwe jest :tak: na wszelki wypadek nie zaszkodzi się poprzytulać ;-);-);-) a szyja do tego nie jest zabardzo potrzebna:-p;-)

reklama
ciągle się łudzę... póki nie ma @ jest nadzieja. Czy jest to możłiwe żeby objawy fasolki były podobne do objawów przed @? wiem że już bredzę ale mam jakiegoś doła...

Dziewczyny - temperatura mi pomału rośnie, pobolewa mnie brzuszek dołem, nie wysypało mnie na twarzy jak zawsze na tydzień przed okresem, zaczęłam dużo jeść,......... czy to może być to o czym każda z nas marzy?:dry::rofl2::szok:;-)
Prawdę mówiąc owulacje mogę mieć zaraz po okresie jak i na tydzień przed....
Boję sie robić test bo przez pięć lat brałam anty i lekarz powiedział, że regularnie nieregularny okres mogę mieć jeszcze długo a owulacja może różnie występować podczas każdego cyklu.....:eek::errr::oo:

Dziewczynki trzymam kciuki zebyście dołoączyłi do Alicji jak najszybcie, może właśniem juz zafasolkowałyście tylko jescze o tym nie wiecie- kciuki zaciśnięte:-);-);-):-)

Imagination współczyje z powodu ząbka, mam nadzieję, że jakoś radzisz sobie z tym wstretnym bólem.
Och jak jabym chciała być w ciąży - marzenie- .... zazdroszcze.
Wyślij kilka fluidków na adres Pysia510, bo u mnie staranka się zaczynaja więc sama rozumiesz - fluidki niezbedne. Miłego dnia

Ostatnia edycja:
to jeszcze meza dorwac:) i bedzie dobrze
myslicie ze jest to mozliwe jedno przytulanko i ciaza czy trzeba sie troche wiecej pogimnastykowac

powiem tak: gimnastykowaliśmy się z mężem ponad 2 lata a w ciążę zaszłam w miesiącu kiedy z różnych przyczyn przytulanki były tylko raz :-D i dzięki temu wiem kiedy zmajstrowaliśmy naszego synka prawie co do godziny :zawstydzona/y::-D:szok: także WSZYSTKO jest możliwe

to jeszcze meza dorwac:) i bedzie dobrze
myslicie ze jest to mozliwe jedno przytulanko i ciaza czy trzeba sie troche wiecej pogimnastykowac

agalotta u mnie naoprzykład jet dziś 17 dzień cyklu ( miesiączki nieregularne) i owu dopiero sie zaczyna (tzn. początki płodnego sluzu;-), brzuszek też pobolewa).:tak:
W którym jestes dniu cyklu, a masz miesiączki regularne ??

agalotta u mnie naoprzykład jet dziś 17 dzień cyklu ( miesiączki nieregularne) i owu dopiero sie zaczyna (tzn. początki płodnego sluzu;-), brzuszek też pobolewa).:tak:
W którym jestes dniu cyklu, a masz miesiączki regularne ??
jestem w 14 dniu cyklu ale trwa on u mnie od 24 do 28 dni wiec trudno wyliczyc co najgorsze jestem chyba bezsluzowcem bo bez wzgledu na dzien cyklu jest dosc sucho

reklama
powiem tak: gimnastykowaliśmy się z mężem ponad 2 lata a w ciążę zaszłam w miesiącu kiedy z różnych przyczyn przytulanki były tylko raz :-D i dzięki temu wiem kiedy zmajstrowaliśmy naszego synka prawie co do godziny :zawstydzona/y::-D:szok: także WSZYSTKO jest możliwe
jesli mozna wiedziec byly tylko raz spontanicznie czy raz po wyliczeniu owu

Do góry