reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć Kochane:-D

Pogoda brzydka dziś u mnie i samopoczucie adekwatne do aury za oknem. Mdłości zaczynają mi dokuczać coraz bardziej:baffled:, mam nadzieję, że nie rozkręcą się na maksa:no:. Spać mi się chce tak strasznie, że boję się, że sobie chrapnę przy biurku:szok::-D no i do tego wszystkiego rozbolał mnie ząb:oo2:. Ehh pożaliłam się, a teraz pora wziąć się troszkę do pracy:unsure:. Miłego dzioneczka Dziewczyneczki:tak:

reklama
ja tez wróciłam z badanek...ale zapłaciłam tylko 38 zł za ponowna bete...zobaczę czy rośnie .... morfo, crp, mocz, hiv, wr..cukier...itd...ze skierowaniem

Madzio, a kiedy ty masz usg?...ja się zpisałam na 5.11...6t3dc ale chyba przepiszę się na 12.11...to bedzie 7t3dc...gdzieś...

A moze ta goraczka wczoraj to ze stresu i nerwów....?? jakoś tak dziewnie się złozyło, że w dzień wyniku bety ja dostałam...i rosła od h 10....a wynik był o 12...

jutro sikne teścik by miec na pamiątkę...to już 3 do kolekcji....

Ostatnia edycja:
Teraz do końca miesiąca chlebek z masełkiem........:-):-):-)

Dobrze, że już nie dużo zostało do końca tego miesiąca:-p:-D

Pixella badania napewno wypadną świetnie, a i betka zapewne cudownie pnie się w górę:tak:. Ja mam usg 19.11 to będzie wtedy 7t6dc (zapłodnieniowy). To akurat wypada w dzień imienin mojej mamy i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Taki mały prezencik dla babci:-D

Ostatnia edycja:
ja tez wróciłam z badanek...ale zapłaciłam tylko 38 zł za ponowna bete...zobaczę czy rośnie .... morfo, crp, mocz, hiv, wr..cukier...itd...ze skierowaniem

38 zł za bete:szok: u mnie 23 i progesteron tyle samo mi lekarz mowił zeby bete robic z progesteronem..bo beta mówi, czy ciąża się rozwija..a progesteron o jej stanie

reklama
Do góry