reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Narazie nie mam mozliwosci odwiedzic lekarza, a wogole na chora sie nie czuje tylko jakbym miala stan podgoraczkowy.... moze mialam owulacje :dry: i dlatego mam podniesiona tempke, hmmmm juz sama nie wiem....
Na dretwienie rak i nog od wczoraj pije magnez ( podobno z niedoboru magnezu tak sie dzieje ) tylko z kad to megaaaaa rozdraznienie i krew z nosa :baffled: i dotego jeszcze mnie mdli, i spac mi sie cholermie chce :szok: z tego wszystkiego zrobilam sobie przed chwilka test i jedna krecha

Faktycznie,ostatnio przeszlas sporo stresow ale moim zdaniem powinnas skonsultowac sie z lekarzem i to jak najszybciej,trzymam kciuki za Ciebie!! pozdrawiam!

reklama
Witam wszystkich,
small song GRATULACJE :-):-D:-):-D- no i ja chyba do niedzieli nie wytrzymam i zrobie test jutro :-p.
w.kropeczka a co do objawów to już przeszły nic nie boli tylkoczasem zakuje jajnik, dzięki że pytasz :-). Mam nadzieje że tak bedzie jak piszesz.

Witam wszystkich,
small song GRATULACJE :-):-D:-):-D- no i ja chyba do niedzieli nie wytrzymam i zrobie test jutro :-p.
w.kropeczka a co do objawów to już przeszły nic nie boli tylkoczasem zakuje jajnik, dzięki że pytasz :-). Mam nadzieje że tak bedzie jak piszesz.
Izabell a ktory masz dzien cyklu???nie widze suwaczka u ciebie i sie pytam...sorki:-) bo moze jednak zrób juz ten teścior, a co?

Romka a ty jak tam, zarejestrowalas sie do tego gp, czy jeszcze?

dzięki kochana, dobrze się czuję, nie narzekam. Właśnie sobie siedziałam z rękami na brzuchu :-D, mam wrażenie, że czuję już jak dzidzia się rusza. Mam nadzieję, że to prawda a nie że jelita sprawiają mi figla hihihih.
No to musi być piękne uczucie...w sumie u Ciebie juz tyle tygodni na suwaczku...niedlugo 5-y miesiac, więc dzidzia może już pozdrawiać mamusię...super! Oby tak dalej!!! Duuuużo zdrówka i radosci na kolejne wspaniale miesiące!

izabell to u ciebie może juz wyjść :-)....ten teścior...jutro rano...ja miałam ostatni 31-o dniowy, poprzedni 28-dniowy....więc loteria...

moge sie wyzalic???? :angry::angry: ale tak z ;-);-)....
wiec...czy ja musze tak co rusz biegac na siusiu??? za kazdym razem parcie jest tak ogromne ze gdybym to odlozyla na pozniej to bym w majty polala ;-):szok:
Trzymam kciuki żeby to była fasolka ;-)

Czesc dziewczyny!bardzo chcialabym do was dolaczyc.jestem nowa i od dwoch lat staramy sie z mezem o dziecko.wczoraj(zreszta jak co miesiac od 2 lat)dostalam@i jestem smutna:frown:.!
Witaj, na pewno z Nami będzie raźniej:-)

bardzo proszę o kciukasy choc do testowania pozostało jeszcze kilka dni. mimo wszystko w tym miesiącu jestem jakoś dziwnie spokojna i nie przezywam jak poprzednio. Czekam cierpliwie - może mi Bozia wynagrodzi dzidziusiem:-)
Kciuki już zaciśnięte ;-);-);-)

WIADOMOSC DO M@LPY- NIE JESTES MILE WIDZIANYM GOSCIEM. LEPIEJ WOGOLE NIE PRZYLAZ, BO CIE NIE CHCEMY!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Bardzo mi się podoba ten apel :tak::tak::tak::tak:

a swojemu m daje androvit - tez witaminki dla mężczyzn...
Mój bierze salfazin
Wczorajszy dzien to byla u mnie jakas katastrofa mowie wam w pracy sajgon to malo! tak mnie ten stary dupek irytowalam przez caly dzien ze w efekcie wieczorem w samochodku nerwy mi juz poscily i se pochlipalam ciutek ... :-( a jak siedzialam w pkt tpSA to malo nie zemdlalam .... pieprz...a robota :crazy: biegam jak kot z pecherzem ciagle mam cos do robty ... studia to juz wogole odlogiem leza .... do 15.10 mialam oddac indeks a tu dooopa bo nie mam jeszcze absolutorium i nie mam pojecia co teraz ze mna bedzie :-( w pracy mam tyle roboty ze do domu musze brac i na projekty na studia i prace inz nie mam juz czasu ani sily! :-:)-:)-( mam dola jesiennego! :confused2:
Oj biedactwo moje. Zajdź w ciąże i idź na zwolnienie ;-)

Ide dziś do gina i przyznam, że troszkę się denerwuję:rofl2:
Czekam na wiadomość :tak:

no nie dałam rady no, nie wytrzymałam....
zrobiłam test...
dziś jest 27 dzień cyklu, w zeszłym misiącu miałam cykl 27 dniowy... wcześniej też się taki zdarzył...
no i jest!!! jest druga kreseczka, mniej wyraźna...
michał też ją widzi... :tak:
SUPER:-D:-D:-D Gratuluję. Libię takie wiadomości za rana :-D

:-) Wielka radość z powodu ciąży, tylko pojawiły się straszne mdłości a nawet wymioty, jestem wykończona, trzymajcie kciuki, żeby mój Fasolek był już grzeczny i dał mi troszkę spokoju:happy:
Będzie dobrze :-)

Kinguś...cos mało piszesz ostatnio...i te śliczne łabądki rzadko się pojawiają....jak idzie szukanie pracy? trzymam kciuki!
Dziś pół dnia nie miałam internetu :-( U mnie na razie brak aktywnych staranek ale jak się zaczną to na pewno będę się częściej udzielać:tak:

do tego wszystko mi drentwieja rece i nogi :angry: krew mi z nosa dzisiaj i wczoraj leciala :szok: wieczorami nam goraczke i czaly czas chodze i sie trzepe z zimna bo mi tak zimno :crazy: a w domku cieplutko jak nie wiem :zawstydzona/y:
zachowuje sie gorzej niz baba w ciazy albo jak baba ktora przekwita :szok::wściekła/y::baffled:
Przytulam mocno

reklama
Do góry