oj romka- ty mowisz ze masz przeczucie co do mnie, a ja wrecz juz sama nie wiem co mam myslec.
jasne ze BARDZO BYM CHCIALA miec juz ta fasolke pod serduchem ale ...jeszcze tyyyyyllleeee dni musze czekac do testowania.:-)
u mnie wciaz sie utrzymuje odbijanie(cokolwiek zjem), pieczenie w gardle, a takze bol w kregoslupie(pewnie to od siedzenia przy komputerze, lub do pracy), a takze pobolewanie z lewej strony w podrzuszu(moze to jakies nerwowe bole czy cos).
a teraz jakos tak mnie caly brzuch rozbolal i czuje sie jak slonica.wogole dzis jakos mnie tak bardzo delikatnie cmilo w brzuchu jak na @ ale potem przeszlo.
ja sie nie nakrecam, co bedzie to sie okaze 21 pazd.
WIADOMOSC DO M@LPY- NIE JESTES MILE WIDZIANYM GOSCIEM. LEPIEJ WOGOLE NIE PRZYLAZ, BO CIE NIE CHCEMY!!!!
ja wciaz bede twierdzila,ze mam przeczuie,ze Ci sie udalo!!!! zostalo ci jezcze kilka dni,cierpliwosci kochana a zostanie ci to wynagrozone,zobaczysz!!! z tego co piszesz to pewnie,ze moga byc to objawy ciazowe...! ja sie bardzo ciesze z Waszych sukcesow bo jestescie dla mnie nadzieja,ze mi tez sie uda pomimo niepowodzen!!!