malwina :):)
Fanka
Witam czwartkowo !!!
Dzisiaj mam wolne więc mogę sobie troszkę ponadrabiać szkoda tylko że pogoda u mnie kiepska :-( coś czuję że będzie padać no ale trudno i tak muszę sobie troszkę notatki pouzupełniać i do ćwiczeń zaglądnać hehe bo jak sama nie dojdę to na moich wykładowców nie ma co liczyć ehhh no to sobie ponarzekałam
Nie denerwuj się bo nie ma powodów już tak jest że jak ktoś nie jest w danej sytuacji to nas do końca nie zrozumie bardzo dobrze że chcesz sobie porobić wszystkie badanka bo to bardzo ważne i dla Ciebie i dla Twojej przyszłej fasolki też a bratem się nie przejmuj bo jak to ja mówię ''to tylko facet jest ''
Tikanis słonko wyśpisz się, odpoczniesz i humorek wróci.... a czym Cię mąż zdenerwował?? czy on nie wie że nie można bo jest dzidzia hihi
Oj znam ten brak cierpliwości u facetów w kwestii prowadzenia samochodu
No to się bardzo cieszę raz dwa z badankami i do roboty hihih bo się jeszcze rozmyśli a swoją drogą to wcale nie kobieta a facet zminnym jest hehehe
Kinguś co słychać?? Ja też się modlę o to maleństwo żeby wszystko było dobrze
Lilu jak braciszek??
Imagination a Ty jak się czujesz??
Neniuś co z Darią ? jest jakaś poprawa? No i jak się czujecie?
Pozdrawiam wszystkie cieplutko i buziolki ;*********
Dzisiaj mam wolne więc mogę sobie troszkę ponadrabiać szkoda tylko że pogoda u mnie kiepska :-( coś czuję że będzie padać no ale trudno i tak muszę sobie troszkę notatki pouzupełniać i do ćwiczeń zaglądnać hehe bo jak sama nie dojdę to na moich wykładowców nie ma co liczyć ehhh no to sobie ponarzekałam
Hej dziewczynki, a ja strasznego doła złapałam, siedze i rycze jak bóbr, najpierw ten beznadziejny lekarz potem jak powiedziałm mamie o badanach to mi na to zebym sie nie wygłupiała z badaniami , a na koniec brat stwierdził, że powinnam się wziąsćw końcu do roboty .................................................................
Kurcze przecież ja nic innego nie robie, wszystko jest podpoządkoane pod cykl ,owulacje, staram sie ale co ja mogę poprostu nie wychodzi i tyle...............:---( Czasem juz nie daje rady, napawdę....
Nie denerwuj się bo nie ma powodów już tak jest że jak ktoś nie jest w danej sytuacji to nas do końca nie zrozumie bardzo dobrze że chcesz sobie porobić wszystkie badanka bo to bardzo ważne i dla Ciebie i dla Twojej przyszłej fasolki też a bratem się nie przejmuj bo jak to ja mówię ''to tylko facet jest ''
a ja mam dzis jakis kiepksawy humor, niedojz ze sie poklocilam z mezem,, to jeszcze jakies 3 ogromniaste 3yfy wyskoczyly mi po prawej stronie i wygladam ochydnie..:// jutro za to biore wolne musze sie wkoncu wyspac..chociaz z tego sie ciesze..
Tikanis słonko wyśpisz się, odpoczniesz i humorek wróci.... a czym Cię mąż zdenerwował?? czy on nie wie że nie można bo jest dzidzia hihi
Tikanis nie martw się, ja się codziennie rano jak jedziemy do pracy z mężem się kłócę, bo dopioero co zrobiłam prawko i narazie jeżdzę tylko z mężem. On nie ma cierpliwości do moich "umiejętności" a ja do jego biadolenia
Oj znam ten brak cierpliwości u facetów w kwestii prowadzenia samochodu
Witajcie dziewczynki kochane
oj chiba tak wczoraj go zapytalam czyżby odczuwal juz instynkt tatusiowy a on powiedzial ze chyba juz tak a mi teraz jest ciezko uwierzyc w to co uslyszalam!!! i zaczelismy sie sprzeczac ;-)kiedy zaczac starania bo on sie uparl zeby malenstwo nie urodzilo sie w miesiacach zimowych i nagle wypalil ze to on juz woli JUZ zaczac to by sie urodzilo w wakacje wiadomo ze teraz to nie zaczniemy bo ja chce badania porobic itp ale cos mi sie wydaje ze ten styczen to faktycznie staje sie realny! ale sie ciecze
No to się bardzo cieszę raz dwa z badankami i do roboty hihih bo się jeszcze rozmyśli a swoją drogą to wcale nie kobieta a facet zminnym jest hehehe
Kinguś co słychać?? Ja też się modlę o to maleństwo żeby wszystko było dobrze
Lilu jak braciszek??
Imagination a Ty jak się czujesz??
Neniuś co z Darią ? jest jakaś poprawa? No i jak się czujecie?
Pozdrawiam wszystkie cieplutko i buziolki ;*********