reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Agniesia 25 GRATULUJE!!!!! :happy2:

Cudownie,ze spelnilo sie Twoje marzenie :tak: Trzymajcie sie cieplutko - Ty i Fasolcia i dzieki za fluidki :-)

reklama
Witam wszystkie staraczki w nowym tygodniu, Tygodniu Wielkiego Testowania! I proszę, już mamy zafasolkowane! Agniesiu 25:) - serdeczne gratulacje i dziekuję za fluidki - nałapałam ich ile wlezie i mam nadzieję, że po niedzieli i ja będę mogła zarażać. Trzymaj się cieplutko, Kochana, wszystko będzie dobrze i już jesienią będziesz szczęśliwą mamusią. Co do bólu brzucha w ciąży, to ja przed @ nie miałam żadnych objawów. A może miałam, lecz ich po prostu nie zauważałam, gdyż wówczas nawet by mi do głowy nie przyszło, że jestem w ciąży, gdyż mieliśmy odczekać 3-6 miesiecy po poronieniu. Pamiętam, że mieliśmy wtedy jechać do Niedzicy. Zapakowałam paczkę podpasek do torby, zła, że będę sie musiała męczyć z okresem. I brzuch bolał włąśnie jak na @, więc byłam pewna, że przyjdzie. A potem miałam od niej 15 miesięcy odpoczynku:) Pierwsze objawy wystąpiły około 5-6 dni po terminie @ - nudności i ogromna senność.

Dziekuje mamoPati, nawet nie wiesz jak kazda taka informacja jest dla mnie cenna.Nie chcemy sie chwalic narazie nikomu z rodziny(choc tak bardzo bym chciala) wiec nie mam tak naprawde kogo zapytac.

Witajcie Dziewczynki poniedziałkowo:-):-):-) Dzisiaj podobno jest najbardziej depresyjny dzień w roku , ale widzę, że nam to tu nie grozi:-):-):-):-):-):-):-):-) Zafasolkowane Dziewczynki - Ksztalt_zapachu i Agniesia25 - gratuluję Wam serdecznie z całego serca i życzę spokojnej ciąży, aha no i oczywiście nie opuszczajcie nas mimo wszystko - Wasze fluidki bardzo nam się przydadzą.;-);-);-)
Majeczko02 witaj spowrotem :-):-):-):-):-):-) Nigdy więcej tak nierób:no:

Ja właśnie zabieram się za naukę - ostatnie egzaminy w historii mojej edukacji, więc nie mogę zawalić, a to oznacza, że odezwę się pewnie jutro:-(
Trzymajcie się Kochane, życzę miłego popołudnia i wieczorku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a fluidki już złapałam - od razu mi lepiej:-)

reklama
Aguś po prostu rewelacja myślę że testy nie oszukują więc to mała fasolka zagościła u Ciebie pod serduszkiem chciała bym Cie uściskac

Do góry