imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Oj, Kochana, moze rzeczywiscie jest za wcześnie. U mnie dziś mniej więcej 18 dzień ciąży, w poniedziałek będzie w sumie 3 tygodnie więc też może nic nie ujżeć, choć mam nadzieję, ze mimo to coś da się wykryć i dostanę zwolnienie...Cześć Dziewczyny!
Byłam dziś u ginekologa... Jestem troche smutna bo lekarka ani nie potwierdziła ciąży ani nie wykluczyła... Zrobiła mi usg i powiedziała że nic nie widać, że macica jest pusta :-( Prawdopodobie to za wcześnie albo powiedziała że zarodek w ogóle się tam nie pojawi :-( Nie jestem zadowolona z tej wizyty... wiem ze jest za wczesnie (minely niecale 3 tyg od owulacji) ale lekarka nakrecila sie tym ze misiaczke mialam 12 sierpnia... Wolalabym isc do swojego ginekologa ale ostatnio sa do niego takie terminy ze wymiekam (trzeba sie zapisywac miesiac wczesniej a to prywatna klinika!)
Imagination napisz koniecznie co Tobie powie w pon ginekolog i czy bedzie cos widac na usg bo zdaje sie ze jestesmy na podobnym etapie...
Trochę się tym teraz zmartwiłam. A co Ci mówił ginekolog poza tym? Miałaś dopochwowe usg? Robiła wywiad?
Ja ostatni okres miałam 19 sierpnia...
Ale mnie dziś mdli strasznie