Lilu19
Fanka BB :)
Witaj, pojawialam sie bo pojawil mi sie zasieg w necie, ale tylko na ok 5 min....:-( teraz jestem u koleznaki i pozwolilam sobie wejsc na neta na 10 minutekHalo, halo dzień dobry w sobotę :-)
Lilu super że się pojawiłaś, u mnie testowanko tez jakoś będzie wypadać tak jak u Ciebie więc będziemy razem przeżywać ;-)
Co do internetu to racja, nie ma co płacić za nic, oby Ci szybko założyli nowy
Co do mojego testowanka to moze sie jeszcze wszystko pozmieniac, bo ja teraz bez wspomagaczy i zbytnio w to nie wierze ze moglo bydojsc u mnie do owulki a tym bardziej do zaplodnienia
Ale mi sie milo zrobilo na seduszkuWitaj! Szybciutko załatwiaj ten inny internet, bo tak tu smutno na forum bez Ciebie!
czekamy Lilu!!!
Wroce wroce , tylko nie wiem czy bede miec dobre wiesci, ale fajnie by bylo ;-) W poniedzialek rezygnuje z internetu i zamawiam nowy, wiec do 2 tyg, mysle ze juz bede miec nowyWracaj szybko i to z dobrymi wieściami ;-);-);-);-)
przytulam mocno, bedzie dobrze, zobaczysz ze zarodeczek za troszke bedzie juz tam gdzie powinnienCześć Dziewczyny!
Byłam dziś u ginekologa... Jestem troche smutna bo lekarka ani nie potwierdziła ciąży ani nie wykluczyła... Zrobiła mi usg i powiedziała że nic nie widać, że macica jest pusta :-( Prawdopodobie to za wcześnie albo powiedziała że zarodek w ogóle się tam nie pojawi :-(
Mi lekarka dzis poweidziala "nie chce pania straszc ze to ciaza pozamaciczna ale..."
Jak ona smiala na takim wczesnym etapie ciazy straszyc ciaza pozamaciczna, niech sie puknie w ...........
Wydaje mi sie ze kazda kobieta PO RAZ PIERWSZY UZYWAJAC tego testu ma problem, tak jak my mialysmy ;-)witam sie :-)
lilu-dzieki kochana ze uratowalas moj honor ...;-) ze tez mialas problem z tymi testami clear blue ,ze wcale nie sa tak czytelne w obsludze i latwo sie pomylic ;-)
Ostatnia edycja: