reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Czesc kobitki!!

Ja tak z innej beczki dla kobietek juz zafasolkowanych ktore maja niedokrwistosc (anemie) mam dobry sposob na podniesienie hemoglobiny. Za pierwszym razem moj wynik to 9.7 lekarka przepisała zelazo po którym wymiotowalam dalej niz widziałam. Na ratunek przyszła sąsiadka kazała pic sok z 2buraków, marchewka i jabłko. Piłam to mniej wiecej co 2 dni, juz miałam tego dosyc nawet sikałam na czerwono ale po niecałym miesiącu hemoglobina skoczyła na 11,6 :tak:cały czas to pije i do konca pewnie bede musiała ale wole to niz łykac to żelazo.

no to by było na tyle;-)

reklama
Czesc kobitki!!

Ja tak z innej beczki dla kobietek juz zafasolkowanych ktore maja niedokrwistosc (anemie) mam dobry sposob na podniesienie hemoglobiny. Za pierwszym razem moj wynik to 9.7 lekarka przepisała zelazo po którym wymiotowalam dalej niz widziałam. Na ratunek przyszła sąsiadka kazała pic sok z 2buraków, marchewka i jabłko. Piłam to mniej wiecej co 2 dni, juz miałam tego dosyc nawet sikałam na czerwono ale po niecałym miesiącu hemoglobina skoczyła na 11,6 :tak:cały czas to pije i do konca pewnie bede musiała ale wole to niz łykac to żelazo.

no to by było na tyle;-)
polecam tez wszewlkiego rodzaju napary herbatki itp z pokrzywy!!! no i oczywiscie gotowaną dobrej jakosci wątrobke!!!!! salata niby tez ale ile da rade czlowiek robic za krolika :-D:-D

kingus zycze spokojnej i cudownej ciąży:-) tak dlugo czekalas na ten cud i prosze...:-D
eve84 , rudka coż kochane mogę powiedziec :-Djak narazie jest sielanka , cud miód i orzeszki:-D:-D chociaz dzis mam cos nieciekawy humor ale pewnie przejdzie:happy:
pozdrawiam was kochane kobity i trzymam kciuki za kolejne fasolki:laugh2:

Dziewczyny musze was o cos zapytac, chodzi mi o piersi, otoz normalnie przed @ moje piersi sa obrzmiale, bolace i twarde, a w tym miesiacu bolace z boku przy dotyku ale za to niezwykle miekkie i niepowiekszone, tak jak po@.
Rano robilam test i negatyw, dlatego pytam czego to moze byc objaw?
Czy ktoras z was tez ma czasem miekkie piersi tuz przed okresem?
Bo mi sie to zdarzylo pierwszy raz..:confused:

Dziewczyny musze was o cos zapytac, chodzi mi o piersi, otoz normalnie przed @ moje piersi sa obrzmiale, bolace i twarde, a w tym miesiacu bolace z boku przy dotyku ale za to niezwykle miekkie i niepowiekszone, tak jak po@.
Rano robilam test i negatyw, dlatego pytam czego to moze byc objaw?
Czy ktoras z was tez ma czasem miekkie piersi tuz przed okresem?
Bo mi sie to zdarzylo pierwszy raz..:confused:
ja słyszalam tylko o jednej mozliwosci bolu piersi po bokach przy dotyku !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D trzymam kciuki !!! bądź cierpliwa i powtorz test za 2,3 dni ;-) a sprawdz czy masz taka widaczna siateczke z zylek na piersiach??:sorry2: i ktory to dzien cyklu?

w tym rzecz...brak siateczki, sutki tez nie bola...poprostu sa dziwnie miekkie:-)

Zobaczymy, ale dzieki za pocziesznie :-):-)

PS. 27DC

Ostatnia edycja:
veritaserum71- trzymam kciuki oby to byla fasolka:)
kingus- piekna betka.. chyba to beda bliznieta:) ja sama jestem blizniaczka jednojajowa,, :)) mialam identyczna siostre:)) :-D anie :-D
lili19- fajnie ze masz takie nastawienie, ja slyszlaam ze wlasnie jak sie juz nic nie robi, nie mysli to wtedy najszybciej sie zachodzi..:):-D
eve84- jak zwykle usmiechnieta, super:-D
marzenix- tak tak zaczynaj staranka kochana :-D

a u mnie 20dc,,w 15,16 byly orkopne bole podbrzusza :-D dwa dni pozniej pachwiny:-D tempka rosnie, dzis rano 37,1 a wczoraj ku mojemu zdziwieniu rano tempka byla 37,, a wieczorem 37,8 szok taka wysoka??:szok:

A ja coś dzisiaj dołka załapałam. Chyba taki dzień beznadziejny bo widzę, ze więcej takich osób jest. Ale tak użalając się nad sobą pomyślałam, że może fasolka pojawi się w tym miesiącu - i to bedzie taki rocznicowy prezent. Oby tak było...

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Do góry