Pomaranczka1992
Zaciekawiona BB
Juz moge pogratulować. Napewno jesteś w ciazyTydzień czasu zrobilam dziś drugi test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz moge pogratulować. Napewno jesteś w ciazyTydzień czasu zrobilam dziś drugi test
Noo też tak mi się wydaje. Tylko brzusio mnie dziś boli jak na okres...Juz moge pogratulować. Napewno jesteś w ciazy
Spokojnie oszczedzaj sie. Umowilas się do Ginekologa?. Ja pracuje po 12 godz ciagle na nogach wieczorem Mnie ciagna pachwiny. Za tydzien mam lekarza. I zobaczymy ktory to dokladnie tydzienNoo też tak mi się wydaje. Tylko brzusio mnie dziś boli jak na okres...
Jutro będę dzwonic i się umawiać. Pójdę chyba we czwartek.Spokojnie oszczedzaj sie. Umowilas się do Ginekologa?. Ja pracuje po 12 godz ciagle na nogach wieczorem Mnie ciagna pachwiny. Za tydzien mam lekarza. I zobaczymy ktory to dokladnie tydzien
Tez jutro chce ogolnie dzwonić prywatnie moze akurat jutro mi sie uda gdziea dostac. A jezeli nie to poczekam do 30tego stycznia bo mam tak wizyte na NFZJutro będę dzwonic i się umawiać. Pójdę chyba we czwartek.
Ja mam opiekę medyczna. Lekarzy prywatnych mam opłacanych w tym gin. Dzwonie i mowie kiedy chce wizytę i mnie przyjmujeTez jutro chce ogolnie dzwonić prywatnie moze akurat jutro mi sie uda gdziea dostac. A jezeli nie to poczekam do 30tego stycznia bo mam tak wizyte na NFZ
No to masz dobrzeJa mam opiekę medyczna. Lekarzy prywatnych mam opłacanych w tym gin. Dzwonie i mowie kiedy chce wizytę i mnie przyjmuje
Tofakt. Dlatego z tym jakoś się nie spiesze. Zresztą podejrzewam ze jest to bardzo w zesna ciąża..No to masz dobrze
Szacujesz ktory tydzien?Tofakt. Dlatego z tym jakoś się nie spiesze. Zresztą podejrzewam ze jest to bardzo w zesna ciąża..
Suwaczek pokazuje 5 ale to od ostatniego okresu. Mi się wydaje ze do zapłodnienia doszlo na urlopie był to 12 styczeń. Aczkolwiek według kalendarzyka płodne miałam od 28.12-01.01 współżylam z moim wtedy 27 i 28 .Szacujesz ktory tydzien?