reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starajaca sie o dziecko

Dzisiaj pojechalam do miasta dostalam bolu w podbrzuszu. Poleciala mi krew. Maz Mnie szybko zawiozl na izbe przyjec do szpitala. Tam zrobili mi usg. Nie widza pecherzyka:(. Serce mi peka... Za tydz mam dla pewnosci powtórzyć bete. .. Ale czy to ma juz sens:(

Kochana zrób tą betę, bedziesz wiedziała co i jak.... trzymaj się ;*

reklama
Kochana zrób tą betę, bedziesz wiedziała co i jak.... trzymaj się ;*
Wszystko przepadlo po wizycie w szpitalu. Powiedział gin ze nie widzi pecherzyka. Ciagle chodzę siku co 5 minut. Czuje ucisk na pęcherz. Na podpasce nie mam krwi. Tylko jak usiadze sikac to wylatuje krew sie tak ciagnie. Niewiem jak to lepiej opisac:(

Wiesz też sprzęt mógłby byc gorszej jakości i dlatego. Ale to krwawienie....A jakie wymiary miał pecherzyk? Czy krwawisz bardzo.duzo?

Wiesz też sprzęt mógłby byc gorszej jakości i dlatego. Ale to krwawienie....A jakie wymiary miał pecherzyk? Czy krwawisz bardzo.duzo?
Krwawie przy oddawaniu moczu. Jak sikam wylatuje krew tak sie ciagnie jakby byla ze sluzem. Chodze nic nie wylatuje. Nie wiem jaki wymiar mial pecherzyk dwa dni temu jak bylam prywatnie. Powiedzial ze szyjka macicy ladnie ukrwiona. Ze jest to 5tydz i 1dzien. Termin wyznaczyl na 25wrzesnia

Kochana nie chce robić Ci nadzieji ale może jeszcze nic straconego? Zrob betę daj znać z wynikiem. Często dziewczyny krwawia i jest ok szczegolnie ze śluzem krew zwlaszcza, że nie leci z Ciebie tam samoistnie. Może naprawdę na Ip gorszy sprzęt bo prywatnie mają nawet 4d i widać szybko wszystko. Wiele zależy też od lekarza wykonującego badanie. Masz jakiś test jeszcze w domu?moze powtorz też

Kochana nie chce robić Ci nadzieji ale może jeszcze nic straconego? Zrob betę daj znać z wynikiem. Często dziewczyny krwawia i jest ok szczegolnie ze śluzem krew zwlaszcza, że nie leci z Ciebie tam samoistnie. Może naprawdę na Ip gorszy sprzęt bo prywatnie mają nawet 4d i widać szybko wszystko. Wiele zależy też od lekarza wykonującego badanie. Masz jakiś test jeszcze w domu?moze powtorz też
Chyba zaraz wyśle meza po test. Bo nie zasne. Do glowy dostane. Pije juz nawet herbate żurawinowa bo niewiem co mam robić

reklama
Do góry