reklama
Star
Fanka BB :)
jutro tescioe numer dwa.
Rano, następny test biały , ale pewnie zepsuty i dla tego no i nie minęło jeszcze 48 godzin od zrobienia tak, że tego no..trzeba mu dać szanse
Chyba jestem jedyną osoba, która lubi robić te testy jak nie normalan , ale każdy ma.sowjego bzika dziś jest albo 10dpo, albo 6. W sumie buty mi się zniszczyły, nie wiedzie czy da się zrobić recykling z testów na buty ?
@Aneska robiłaś normalny, mnie kosmiczny test? Chxwal się tu nam jaki wynik.
Ja kiedy walczyłam z moją choroba, teraz natrectwem robienia testów. No e potrafiłam POKonac nać wroga więc go pokochałam...
Z objawów mam tylko, że śluz mni zalewa. Raz progesteronowa, raz płody...nirnkrcam sie, bawię się tym, mam nadzieję, że szczególnie walnięta mnie nie okrzyknięcia.
Rano, następny test biały , ale pewnie zepsuty i dla tego no i nie minęło jeszcze 48 godzin od zrobienia tak, że tego no..trzeba mu dać szanse
Chyba jestem jedyną osoba, która lubi robić te testy jak nie normalan , ale każdy ma.sowjego bzika dziś jest albo 10dpo, albo 6. W sumie buty mi się zniszczyły, nie wiedzie czy da się zrobić recykling z testów na buty ?
Ja kiedy walczyłam z moją choroba, teraz natrectwem robienia testów. No e potrafiłam POKonac nać wroga więc go pokochałam...
Z objawów mam tylko, że śluz mni zalewa. Raz progesteronowa, raz płody...nirnkrcam sie, bawię się tym, mam nadzieję, że szczególnie walnięta mnie nie okrzyknięcia.
Ostatnia edycja:
flor87
To jak jestes moze 6 dpo to za wcześnie temu bialy!jutro tescioe numer dwa.
Loli05
@O'Hara jak tam jakies objawy sie pokazaly?czy zaliczasz sie do tych szczesliwych lightowych mamusiek?
Mi od tygodnia juz dokuczaja mdlosci,ale bez wymiotne,musze przegtyzac cos to jest lepiej,no i sutixy bola,cale cycki nie tylko te sterczace czesci,no i jeszcze mam czasem zawroty glowy.no tak sumując to nie ma tragedii ale roznie bywa.
@Star kazdy ma jakies kreciolki,ja to jak sie na cos upre to dopoki samo mi nie zbrzydnie to bede to robic i robic z uporem maniaka(czytaj zajscie w ciaze i testy)
Witam nowa staraczke zycze powodzenia,forum jest szczesliwe moze sie uda
Mi od tygodnia juz dokuczaja mdlosci,ale bez wymiotne,musze przegtyzac cos to jest lepiej,no i sutixy bola,cale cycki nie tylko te sterczace czesci,no i jeszcze mam czasem zawroty glowy.no tak sumując to nie ma tragedii ale roznie bywa.
@Star kazdy ma jakies kreciolki,ja to jak sie na cos upre to dopoki samo mi nie zbrzydnie to bede to robic i robic z uporem maniaka(czytaj zajscie w ciaze i testy)
Loli05
Ja ci mowie ten test za klamka to byl dobry znak,kup tej samej firmyA ja nie robie testow.... 25dc, kolo soboty zawita @ [emoji14]
flor87
Kuzwa nie pamiętam jaki to byl[emoji23][emoji1787][emoji23] bo w sumie takiego nie widzialam [emoji23][emoji1787]Ja ci mowie ten test za klamka to byl dobry znak,kup tej samej firmy
O'Hara
@O'Hara jak tam jakies objawy sie pokazaly?czy zaliczasz sie do tych szczesliwych lightowych mamusiek?
A idź w piz**, ciagle mam jakieś plamienia, nie wiem co to będzie z tego wszystkiego. Jestem kłębkiem nerwów. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty do 6.03, siwa tam kurna pójdę. Niby robię testy co 2-3 dni i ładnie wychodzą, nic nie blednie, ale nie wiem jaki to ma sens przy wysokim stężeniu bety?! Wiadomo, ze jak było wysokie stężenie to nie spadnie do 50 w dwa dni. A z objawów to mnie tylko cycki bola i nic poza tym. Weź tu człowieku bądź spokojny.
flor87
Kurde to czekamy jeszcze tydzien razem z Toba i zaciskam kciuki.A idź w piz**, ciagle mam jakieś plamienia, nie wiem co to będzie z tego wszystkiego. Jestem kłębkiem nerwów. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty do 6.03, siwa tam kurna pójdę. Niby robię testy co 2-3 dni i ładnie wychodzą, nic nie blednie, ale nie wiem jaki to ma sens przy wysokim stężeniu bety?! Wiadomo, ze jak było wysokie stężenie to nie spadnie do 50 w dwa dni. A z objawów to mnie tylko cycki bola i nic poza tym. Weź tu człowieku bądź spokojny.
reklama
O'Hara
Kurde to czekamy jeszcze tydzien razem z Toba i zaciskam kciuki.
No dzięki, jeśli zobaczę zarodek i bijące serduszko to się w końcu trochę uspokoję. Być może taka moja natura zwyczajnie z tymi plamieniami. Zdarza się.
Podziel się: